Представяне на мъжки часовник Swiss Military Hanowa Arrow 6-4224.30.002

2
Добави коментар
BobbyKolev
BobbyKolev

Днес ви представяме мъжки часовник Swiss Military Hanowa Arrow 6-4224.30.002. Модел от марка, която винаги ни е очаровала с качеството и достъпността на часовниците си. Сигурни сме, че и с този ще бъде така.

Първи впечатления за часовникa

Часовникът използва швейцарски прецизен кварцов механизъм ISA, което означава, че ще бъде много точен с много малка загуба на време. Той също има хубав извънгабаритен дизайн, представен в корпус с диаметър от 46 милиметра, който е по-голям от стандартните корпуси с 42 мм, така че ще много забележим на китката ви.

Изработен е в солидна форма с висококачествени материали, които ще ви накарат да пожелаете да го притежавате. По-долу ще разгледаме подробно неговите параметри.

 

Тип на стъклото

Обикновено в този ценови диапазон ще намерите часовник със закалено минерално стъкло, обаче в повечето часовници Swiss Military Hanowa ще откриете стъкло от сапфирен кристал. То много по-добре се съпротивлява на надрасквания в сравнение с минералното стъкло, но е по-скъпо, поради което по-често се намира в часовници от тази ценова категория.

Стъклото от сапфир има девета степен на твърдост, така че всъщност ще е трудно да го надраскате, но все пак е податливо на счупване при изпускане и т.н., така че е добре да се избягва това.

Размер на корпуса

Както споменахме по-рано, този часовник е с по-голям диаметър на корпуса от 46 мм и дебелина 12 мм. Това му позволява по-голям циферблат, което го прави по-лесен за разчитане. Много хора в момента предпочитат часовниците с XXL размер, така че ако това е нещото, което ви харесва, определено ще харесате и модела Swiss Military Hanowa Arrow.

 

 

 

Календар, хронограф и компас

Моделът Arrow 6-4224.30.002 разполага с допълнителен дисплей за датата на 6 часа, а фунцията хронограф е изобразена с два дисплея на 3 и 9 часа. Друга допълнителна функция е вградената компас скала в циферблата, която винаги ще ви показва точната посока.

Каишка и закопчалка на часовника

Каишката на часовника е изработена от мека естествена кожа със стандартна катарама за закопчалката. Гривната е в жълтеникавокафяв цвят с ширина от 23 милиметра, като се съчетава перфектно с по-големия размер корпуса на часовника.

 

 

 

Заключение

Марката Swiss Military предлага широка гама от часовници на невероятни и достъпни цени. Ако търсите издръжлив часовник, който би бил идеален за дейности на открито, то определено смятаме, че този един от тях. Когато вземете под внимание стъклото от сапфир, швейцарския кварцов механизъм и цялостния дизайн на часовника, ще е трудно да не го харесате.

Ако търсите нещо по-различно, разгледайте https://timezone24.bg/swiss-military.