Адам и Ева били брат и сестра?

33
Добави коментар
nenovinite
nenovinite

Учени-антрополози твърдят, че заради библейския инцест всички ние сме изроди.

 

Нов прочит на Библията дава ново значение на Първородния грях, твърдят учени от областите на антропологията, археологията и специалисти по древната човешка история. Новата теория е, че Ева, произлязла от реброто на Адам, според притчата, всъщност е негова сестра-близначка. Първите хора на Земята са делели една утроба, сочат тленни останки на мъж и жена, двамата на около 35 годишна възраст, намерени в близост до река Ефрат преди година от група археолози.

 

Именно сега се осмилят много загадки в свещените текстове и се разкрива, че грехопадението не е буквално описано в Светото писание, а представлява акт на любов между брат и сестра, не крият шока си учените. Създадена от реброто, според написаното, Ева е от същата плът и кръв като Адам, а специалистите смятат, че така древните са си обяснявали за феномена, след който се раждат близнаците.

 

Ако учените са прави, то първите хора са дали поколение с много висок риск от генни малформации, разпръснати сред идните поколения. \“Не ми се и помисля в какви мащаби са последствията от този древен инцест!\“ – разплакана бе доц. Хава Гомор, израелска палеонтоложка, специализирала преди години в историята на династията на Персеидите. 

 

Навярно генните изменения, предадени от Ева и Адам на децата им Сит, Каин и Авел са отговор до голяма степен на това защо има толкова много грозни хора на планетата. Монголоидните черти са нищо повече от един масов Синдром на Даун, потвърдиха за Не!Новините учени от БАН, които следят отблизо новостите, свързани с откритията. На въпрос дали това може да обоснове и симптомите на рижавост у хората, учените отговориха, че Адам и Ева може да са грешили много, но не могат да бъдат винени и за това.

 

Въпреки това, мнозина побързаха да припишат Уейн Рууни на най-древните грешници на планетата.

zhelyo