Ламиниран паркет с най-висок клас на износоустойчивост 34 / AC6

1
Добави коментар
psviat
psviat

Изключително модерен, ламинирания паркет е една от най-предпочитаните подови настилки. Един от основните недостатъци на ламината е неговото износване и невъзможност за подновяване. Ето защо от белгийския производител BerryAlloc са намерили решение на този проблем като са създали най-здравия ламиниран паркет с най-високия на пазара клас на износоустойчивост 34 / AC6.

Различното при този ламиниран паркет е, че HDF е поставян във фабриката под високо налягане за по-продължително време, което прави всяка една дъска изключително здрава и издръжлива. Клик системата от алуминий осигурява силна връзка между отделните ламели със съвместима сила от 1200кг на линеен метър. Благодарение на тези характеристики ламинирания паркет BerryAlloc е подходящ за всякакви натоварвания и може да бъде поставян както у дома, така и в офиси, обществени сгради, ателиета и хотели.

Интересен факт е че настилката на най-голямото във Великобритания и най-натовареното в световен мащаб летище Хийтроу е именно ламиниран паркет BerryAlloc. Немския производител на коли Volkswagen също са се спрели на тази настилка за всичките си шоуруми в Германия.

Белгийският производител BerryAlloc е толкова сигурен в своята настилка че предоставя доживотна гаранция за използване на ламината в жилища и до 10 години за обществени и търговски помещения.