Начало – Адвокат Валентина Каменарска

2
Добави коментар
iliyan.s.borisov
iliyan.s.borisov

Не бъдете жертва на обстоятелствата, станете господар на съдбата си!

Всеки от Вас, в своя житейски път е бил изправен пред необходимостта да вземе важно бизнес или житейско решение. За съжаление, повечето хора търсят консултация и съдействие от адвокат едва след като са били посъветвани от непрофесионалисти, без необходимите знания и опит, или са били подведени и в следствие на това са участвали в сключването на неизгодна за тях сделка. Не допускайте това да се случи и с Вас! Не чакайте последния момент и не се надявайте нещата да се оправят от само себе си. Търсете правен съвет веднага щом се сблъскате с проблема. Задължително следва да се обърнете към адвокат при следните ситуации:

Задържане от органите на МВР. Инцидент, причиняващ телесна повреда или повреда на имущество, независимо дали Вие сте причинили инцидента, или сте пострадали от него. Промяна или очаквана промяна на семейно положение, като например развод, раждане, осиновяване или смърт. Промяна на финансовото състояние, като получаване на наказателно постановление, изготвен Ви е ревизионен акт или сте изгубили или сте на път да изгубите ценна лична собственост или недвижим имот. Сключване на договор. Не поемайте ангажименти и не подписвайте документи, чието точно съдържание и значение не ви е съвсем ясно, преди да се консултирате с адвоката си.

Ще бъдем заедно през целия път, който Ви предстои, до постигането на най-доброто и ефективно за Вас решение. Защото съм тук, за да реша проблемите Ви!