Розовият кварц в модата | Онлайн дизайнерски дамски дрехи, мъжки и дамски обувки. Бутикови рокли, макси мода.

1
379
Добави коментар
victoria.baeva
victoria.baeva

Розовият кварц в модата

 

 

В последните месеци на 2016-та се обръщаме към цветът на годината, които завладя дамската мода – розовият кварц. А какъв е точно този цвят – той е блед, нежен и отива на всеки сезон! 

 

Комбинацията от бледорозово и прасковено в пастелен тон се преплита по специален начин, за да се постигне актуалния нюанс, който виждаме навсякъде. Днес ще ви покажем нашите дизайнерски предложения в стилния цвят!

Започваме с бутикова рокля – моделът е декориран с черна лента около деколтето. Моделът има свободна линия с дантелени елементи. Роклята е стилна и ефектна!

 

Чантата в актуалния цвят е дизайнерски клъч с капак. Моделът е изработен от еко кожа с акценти от капси. 

Продължаваме с три модела обувки – може би най-разпространената част от гардероба, в която срещаме розовия кварц. 

 

Първият модел са тези стилни сандали с извити ленти от естествена кожа. Сандалите се закопчават зад глезена има имат елегантна визия на висок стабилен ток. 

Следващият модел дизайнерски обувки в актуалния цвят са сандали на висок ток. Моделът е декориран с анималистичен десен, които се преплита с розовия кварц. Сандали са изработени от естествена кожа.

Последното ни предложение в розов кварц е модел дамски обувки на висок ток. Обувките са решени с отворена пета, заострен връх и акценти от капси. Моделът е елегантен и е завършен с каишки около глезена. 

Макар че розовият кварц е цвета на 2016-та, сме сигурни, че той ще остане като тренд и през 2017-та. Кой модел в актуалния цвят ви допада най-много?

 

 

Автор: Виктория Баева