Меглена Кунева бе преизбрана за лидер на ДБГ :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,...

Меглена Кунева бе преизбрана за лидер на ДБГ :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,...

Снимка: google

Меглена Кунева е преизбрана единодушно за председател на „Движение България на гражданите” (ДБГ). Това съобщават от пресцентъра на партията.

Кунева е преизбрана от Третото национално събрание, което се провежда във Варна.

Тя подчерта, че за нея всичко, свързано с ДБГ, е лично. Голяма кауза за нея било да се подготви следващото поколение политици в ДБГ. По думите на Меглена Кунева ДБГ се състои от лидери, като във всеки от тях има политик, който може да променя страната към по-добро. Тя призова присъстващите да дадат шанс на лидерството в себе си.

Обръщайки се към делегатите, Кунева заяви, че не мечтае за други хора, а само за хора като тях – искрени, борбени, толерантни.

Искам много като вас още да посмеят и да правят крачката да влязат в политиката и да издържат в нея. Ние сме силна сплав. Предайте нататък подкрепата, която ДБГ ни дава. Няма преграда за нашите усилия. Действайте сега, призова Кунева.

Президентските избори...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност