Черен Петък – 25 ноември за 2016 Година

1
678
Добави коментар
niki_matev
niki_matev

Здравейте,

Чухте ли за еМАГ черен петък и огромните отстъпки тази година? Обичате ли да пазарувате супер изгодно и да спестявате много пари в Black Friday? Нашата цел е да ви помогнем, като спестим вашето време и вашите пари, предлагайки ви единствено промо оферти, които не са за изпускане. Ние обожаваме да пазаруваме онлайн от emag, особено в деня с най-големите отстъпки през годината. Вижте какви прекрасни намаления са ни подготвили тази година …

Black Friday (или черния петък) е традиция която тръгва от САЩ. Това е деня в който хората масово пазаруват, защото е най-изгодния ден от годината за покупки.

Нормално е всеки човек да иска да си закупи нови неща на цени, които понякога падат дори и под производствените. Това е денят след Деня на Благодарността (Thanksgiving Day) и е масово приет като началото на коледното пазаруване. На черен петък огромен брой от магазините по цял свят отварят много рано. Някои отварят в 05:00 ч. сутринта, докато други отварят още в полунощ – 00:00 ч. Изразът Black Friday за пръв път се появява в началото на 1960 година във Филаделфия. С него местните полицаи са наричали петъка след Деня на Благодарността заради големите задръствания по пътищата. Кога ще има Черен Петък в Емаг? Кой е Денят в Който да Спестим Много Пари Докато Пазаруваме Онлайн? Всяка година много хора се чудят коя е датата на която ще се проведат тези супер промоции в emag. Доста хора бъркат този ден и така пропускат шанса си да пазаруват много изгодно. Запомнете: Черния Петък е последния петък на месец Ноември.

И ако днес е последния Четвъртък на месец ноември, то подгответе се за ранно ставане. А ако е вече петък, то вероятно сте изпуснали много от промоциите и те вече са изчерпани.

Как да НЕ Изпуснем Някоя Супер Оферта от Emag.bg?

Много хора правят огромна грешка на този ден, когато пазаруват онлайн.

Те добавят избраната стока в своята кошница само за да разберат минута-две по късно, че наличностите от дадения продукт вече са изчерпани. Ако много искате даден продукт веднага го купувайте, защото иначе може и да не остане за вас.

Това, че сте добавили продукта в кошницата не ви го запазва или гарантира. Просто бързайте и купувайте на момента.

Побързай Преди Уникалните Намаления да са Разграбени

Ако закъснеете с предварителния избор от къде да пазарувате в този ноемврийски ден, ще изпуснете най-добрите оферти, защото те се разграбват за минути след старта.

Запазете си тази страница за да не забравяте за Черен Петък и за в бъдеще.