Цонев Пласт : Производство и внос на пвц ламперия за стени и тавани-магазини Велико Търново,София

1
714
Добави коментар
holz
holz

Интериорни и екстериорни водоустойчиви ПВЦ стенни ламперии-пвц ламперията може да се използват във всички помещения където е необходимо.Всички области около и вътре в  къщата могат да бъдат поставени с PVC ламперия. Ламперията ни притежава сертификати и оценка за приложимост в строителството, сертификат за  пожароустойчивост което прави възможно използването им в обществени и административни сгради, промишлени и складови бази, включително и тези от хранително-вкусовата промишленост.

PVC ламперията се предлагат в  стандартен размер на 125mm и 200mm,250mm широчина и 2,6м-6м дължина като може да бъде произведена с вградени или отпечатани цветове или фолирана с специално фолио за външна употреба или меламиново покритие. ПВЦ ламперията се предлага във всякакви  цветове и колекции от модерни декори за стилни и интелигентно завършени стени и тавани навсякъде във вашият дом.

С използването на PVC ламперията за стени и тавани може да преобразувате до неузнаваемост вашият дом. Цветовете, формите и завършващите профили предлагат безбройни комбинации, а устойчивостта на тези продукти означава, че вие ще се наслаждавате на този вид облицовка в продължение на дълги години без никакви проблеми. Съвременни и модерни интериорни решения може да получите ако използвате нашите ПВЦ ламперии за вътрешна и външна употреба.