Докарайте сервиза до вашия камион | Мобилен сервиз камиони денонощен и резервни части за камиони и автобуси

2
641
Добави коментар
zlatko.dimitrov
zlatko.dimitrov

Собствениците на автопаркове непрекъснато търсят начини за увеличаване на времето за работа на своите товарни автомобили и ремаркета и ограничаване на нарушения. Мобилният сервиз и поддръжка им позволява да направят това, без да се налага да минават през логистичен кошмар, за да стигнат до сервиза и механиците.

С мобилната услуга може да се намали времето за престой на камиона при ремонт и да може камиона да се върне на пътя възможно най-бързо обратно. Транспортът е бизнес тясно свързан с времето, а мобилните ремонти позволяват минимално забавяне на камиона.

Мобилните доставчици на сервизна услуга предлагат широка гама от услуги.

Интер Транс Сервиз предлага мобилни услуги по ел.инсталацията, гумите, въздушната система, дребни ремонти и осигуряване на мобилна диагностика.

Камионът

Мобилните сервизни услуги варират от такива, който изискват само един пикап, до ремонти изискващи намесата на напълно оборудваната мобилна работилница.

Нашите автомобили са оборудвани с уреди за диагностика и най-съвременни инструменти и уреди необходими за изпълняването на всички рутинни услуги за поддръжка. Мобилните единици съдържат компресори, телфери, мобилни крикове и резервоари за съхранение. Въпреки това, те могат да бъдат персонализирани в зависимост от превозните средства и нуждите на клиента. Те са напълно оборудвани с компютърна диагностика, компресори, уреди за заваряване и дори телфери. И всички това, за да осигурят почти всеки вид ремонт. Квалифицираните техници на фирмата изпълняват всички видове ремонти, включително  проверка на двигателя и елементи като турбокомпресори, вентили, сензори, компресори и т.н.

Сервизните автомобили на фирмата са оборудвани с работна маса, генератор, компресор за въздух, инструменти за въздух, петролни резервоари, заварчен апарат, електрическо оборудване, тестери, диагностика, ръчни инструменти, пневматични крикове, маркучи, различни крепежни елементи, електрически крушки и предпазители.

Персонала на камиона

Един добре оборудван камион е само част от уравнението за успех с мобилния сервиз. Друг ключов елемент е техника, който е персонала на камиона. Лицето на мобилната поддръжка трябва да има умения, които са квалифицирани да правим всякакви ремонти, защото това е една от основите на бизнеса. Но също толкова важни са и комуникационните им умения и способността да взаимодействат с хората.

Техника от мобилния сервиз трябва да може да работи с всяка електроника и да си бъде самостоятелно началник. Той трябва да разбере, че е важно и всяко въздействие върху околната среда. Той трябва да бъде в състояние да почисти след себе си и непрекъснато да мисли за всички аспекти на безопасността на работното място.

Трябва да се има впредвид, че качеството е важно.