Истина или предизвикателство?

1
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Новата кампания на дъвки „Файв“ ни провокира да играем на „Истина или предизвикателство?“

Играта „Истина или предизвикателство?“ се появява в нов, модерен прочит в кампанията на дъвки „Файв“, в тон с една от основните цели на марката – да предизвиква потребителите и да ги подтикне да опитват нови преживявания.

Всяко пакетче 5 Gum съдържа 12 провокации, които можеш да отправиш към себе си или да „предизвикаш“ приятел.

В рамките на кампанията 5Gum раздава награди всяка седмица

Всеки, който заснеме как казва истината или изпълнява предизвикателство – и качи видеото на страницата във vbox7, може да спечели екшън камера GoPro Hero HD.

В по-големите градове на страната истинските ентусиасти ще бъдат предизвиквани и докато се разхождат навън. Изправени пред две врати, те ще могат да изберат коя да отворят – вратата на истината или вратата на предизвикателството. Ако се справят успешно, получават подарък, с който да продължат да играят и да се забавляват заедно.

В кампанията се включва и „влогър номер 1“ Емил Конрад, който в предстоящите седмици ще показва на своите фенове как се справя с различните провокации.

Играта „Истина или предизвикателство“

е позната в най-различни варианти през годините. На „Въпроси и команди“ са играли още през 1712 г., когато военните се забавлявали по Коледа, като си задавали въпроси. Който не искал да отговори, трябвало да изпълни команда, която неговият висшестоящ му възложи.

Ако откаже да изпълни командата, му натривали лицето с кал – за назидание. Освен разтоварващо забавление, за времето си това явно е било и някаква форма на тиймбилдинг…

Всички клипчета на осмелилите се досега може да разгледате на: http://vbox7.com/contests/5gum или наhttp://www.5-gum.bg.

За Wrigley

Лидер в производството на сладкарски изделия, компанията предлага широка гама от продукти: дъвки, твърди и меки бонбони, близалки. Сред световноизвестните марки на „Ригли“ са дъвките Airwaves®, Orbit®, Doublemint® и 5™, както и бонбоните Skittles®, Starburst®, Altoids® и Life Savers®.

Компанията е със седалище в Чикаго, Илинойс, разполага с около 20 хил. служители по света и работи като филиал на Mars Incorporated. Развива дейност в повече от 40 държави и разпространява продуктите си в над
180.

Източник: