Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина: Уникално екоревю в ОУ „Н. Парапунов”

1
355
Добави коментар
hansoloff
hansoloff

В създаването на атрактивните тоалети и аксесоари се включиха и техните родители. Публиката отличи Екатерина Жегова, Ивайла Жегова, Николина Шопова и Ивона Чонева за най-оргинални тоалети.

Други интересни инициативи, организирани по проекта, бяха „Деца обучават деца”, изработване на флаери и екоизложба на сувенири. Седмокласниците Спас Стойчев, Иван Кандин, Мартин Беров, Евгения Гарабийска и Елина Левенова представиха пред учениците от началния етап презентации за защитени растения и животни.

Михаела Колчева, Радка Джоджова, Елена Саева, Християн Чокалов, Михаела Найденова и Величка Рашева бяха редакционнота колегия, която направи флаери на екологична тема.

Ръководителите на проекта г-жа Д. Джупанова, г-жа Л. Елчинова и г-жа Ант. Парева благодариха на всички ученици и родители, които се включиха в инициативите и показаха своята позиция по проблемите за опазване на околната среда.

Можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @Razloginfo.com или в социалната мрежа Google+ чрез +Razloginfonews

Можеш да ползваш и мобилната версия на Razloginfo.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес News.Razloginfo.com