Гранитогрес

16
Добави коментар
keranova
keranova

Гранитогресът – високотехнологично и иновативно поколение керамични плочки. Силно устойчиви на износване и с висока якост. Тези характеристики правят този материал незаменим за зони с интензивен човекопоток, в промишлени обекти, търговски и жилищни интериори. Минимални стойностти на абсорбация на вода и високата мразоустойчивост на гранитогреса, отварят широки хоризанти за неговото използване не само в областта на интериорния дизайн, но също така и за поставяне на фасади на сгради.

Предлага се в различни повърхности като матиран, полиран, релефен, лапато и други, за да се комбинира във всеки интериор, както и да се постигне максимално ефекта на естестен материал, като дърво, камък или стъкло.

Гранитогресните плочки се прадлагат в най-различни размери, а дебелините им варират, най често, от 6 до 15 милиметра. Крайщата им могат да бъдат заоблени, за поставяне с фуга, или калибрирани, за поставяне без фуга.

В магазини KERANOVA може да откриете гранитогрес на различни производители от Европа и Азия, във всеки ценови клас. Предлагат се първо и второ качество, като разликата в цената е значителна, а в качеството – почти незабелижима.