Почистване на мазета и тавани в София – Цена

2
296
Добави коментар
evro5
evro5

Цени за почистване на мазета и тавани в София 089 500 5000

Качествено почистване на мазета и тавани с помитане или измиване с маркуч.

Цялостно почистване на мазе от 100 до 200 лв. в зависимост от квартала и боклука.

Цялостно почистване на таван от 130 до 250 лв. в зависимост от квартала, боклука и етажа.

Когато са силно замърсени помещения и отрупани с мизерни отпадъци цената се изчислява на кубичен метър измерено по каросерията на камиона.  В цените са включени всички дейности по изнасяне, товарене, извозване и разтоварване на депо с подсигурени такси смет.

Цена за един кубик отпадък от 25 до 40 лв. в зависимост от квартала и нивото на замърсяване .

Започнали сте да чистите и подреждате мазето и тавана, прилежащи към вашия имот. Логично е да обмислите варианта за цялостно или частично почистване на мазета и тавани. При положение, че рядко предприемате подобни действия там, е логично да се събере голямо количество отпадъци. Затова предварително трябва да организирате изхвърлянето на боклука от двете места. Всякакви стари електроуреди, щайги или остатъци от фаянсови плочки, строителни материали, останали след последните няколко ремонта. Всичко това трябва да бъде изнесено и изхвърлено, за да се почистят и подредят помещенията. Въпросът, обаче, е къде да се изнесе този боклук?

Можете да поръчате доставката на специализиран контейнер, но ако това не ви е изгодно финансово, налага се да изнесете боклука в найлонови чували на ръка. Тази работа може да се окаже доста трудно за сам човек и не е за предпочитане. Разбира се, трябва да съобразите тежестта на чувалите, да имате предвид има ли асансьор, на колко етажа е въпросната сграда и далеч ли е контейнера. Ако всичко изброено ви създава затруднение, потърсете фирма за хамалски услуги. Хамалите ще изхвърлят боклука от мазето и тавана ви като ви спестят много главоболия.

Къде да изхвърлим боклука от мазето и тавана?

Хамалите имат достатъчно опит в тази дейност. Обадете се  във фирмата и  заявете услугата, която ви е необходима. Хамалите бързо ще се заемат с  товаренето на целия боклук. Те работят с полипропиленови чували, предназначени за целта, ще ги изнесат извън мазето и тавана, ще натоварят всичко на камиона. Ако сте заявили в хамалската фирма изнасяне и извозване на боклук, ще бъде доставен контейнер за отпадъците и хамалите ще събират боклука директно в него.

В повечето случаи хамалските фирми разполагат със специалисти за извършването на ремонтни услуги, което допълнително увеличава възможността за бързо и професионално изпълнение на доста услуги. Много от гражданите, заявили извозването на боклука, изнесен от мазето и тавана, имат директен мобилен контакт с водача на камиона, което допълнително гарантира качеството на обслужването им.

Има моменти, когато служителите на фирмата са максимално заети през деня. Тогава компанията работи без  почивка.! Смяната на транспортните средства става в движение, така клиентът ще бъде качествено обслужен и сигурен, че компанията ще извози боклука в уговореното време без да ощетява свободното време и ангажиментите на поръчителя на услугата. По принцип хамалските компании, извозващи битови отпадъци и всякакви други боклуци, предоставят възможност за избор на депо. По този начин се намаляват разходите по транспортирането. Всеки има право да избере маршрута и мястото на изхвърляне на боклуците и да оптимизира разходите си за услугата. Така доволни ще са и двете страни.

Почистване на мазета и тавани в София – Цена

5 (100%) 14 votes