Какво представлява станозол (стромба) и какви са неговите предимства? | Steroidi.bg

1
322
Добави коментар
slavchev
slavchev

Станозололът или, както е известен сред атлетите – „стромба„, е популярен орален стероид с леко и безрисково действие. Спортистите го използват най-вече с цел увеличаване на силата, извеждане на излишните течности от мускулите и трупане на сухи мускулни обеми, за повече издръжливост при по-интензивни тренировки. Станозололът спомага за оформяне на по-плътна и твърда мускулатура.

Този орален анаболен стероид е от категорията на най-безвредните. Организмът го понася леко, затова може да бъде употребяван както от начинаещи спортисти, така и от професионалисти. Приложението му, освен в бодибилдинга (културизма), увеличава постиженията и в тежката атлетика, тъй като мускулите получават значителна доза сила и стават твърди. Освен това, станозололът се използва като активно вещество и в други стероиди.

Комбинира се добре с всички анаболи. Най-подходящи за съчетаване с него са тестостерон, болденон или мастерон. Дава значително по-осезаем ефект, ако се допълни със сустанон или дека-дураболин.
Най-резултатни са следните комбинации:
– станозолол и мастерон;
– станозолол и примоболан;
– станозолол и мастерон;
– станозолол и болденон.

Освен с тези анаболни стероиди, станозололът е подходящ също за инжекционните тренболон и тестостерон енантат. Той засилва техния ефект, като повишава резултата от целия медикаментен цикъл, в който е включен. Препоръчва се за начинаещи спортисти, които имат желание да проверят действието на спортната фармакология.

Странични ефекти не са забелязани. При станозолола няма риск от ароматизация, гинекомастия, увеличаване на мазнините, поява на акне и високо кръвно налягане. Натрупването на мускулна маса не е толкова голямо, както, например, при един препарат като дианабола – но важно качество на станозолола е, че след приключване на медикаментния цикъл натрупаните мускулатурни обеми се запазват, тъй като са „сухи“; тоест, в тях няма излишни течности, които трябва допълнително да бъдат извеждани от организма.

Дозировката на станозолола е от 4 до 6 таблетки дневно. Препоръчва се да се пие сутрин след закуска. В случай, че дневната доза е 50 мг или повече, може да се раздели на две равни части. Максималната ефективност на препарата е до 12 часа след приемане.

Пие се най-много 7 или 8 седмици. По този начин се получава най-добър резултат за извеждане на излишните течности от мускулатурата, придаване на повече издръжливост на атлета, увеличаване на силата и скулптиране на мускулния релеф.

Най-ефективно е съчетаването на оралния станозолол с инжекционни анаболни стероиди. Един правилно проведен медикаментен цикъл със станозолол гарантира на атлета изгаряне до 3 кг телесни мазнини, добавяне минимум на 4 кг чиста и „суха“ мускулатура; също и значително увеличаване на силата както по време на тренировки, така и при участие в състезания.