www.mrejo.net – ХОРОСКОП 08.11 – 09.12.2016

2
297
Добави коментар
astrojozi
astrojozi

ХОРОСКОП 08.11 – 09.12.2016

Автор: Жозета, списание Палитра стил – PalitraStyle.com

ХОРОСКОП 08 ноември – 09 декември 2016

Предстои период изпълнен с динамика, емоции и промени. Време, когато напрежението се нагнетява и отношенията и събитията ще претърпят съществени изменения.

Ноември е месец на трансформация, когато слой по слой изкристализира всичко, което е било дълбоко скрито. Много истини излизат наяве, много неудобни въпроси ще бъдат зададени и ще очакват своя отговор.

Планетните аспекти сочат един процес на дълбоко изчистване на илюзии и смяна на позиции и промяна на ценности. Тези процеси, които са много силни ще започнат на вътрешно ниво, преминавайки навън и изразявайки се в събития и действия.

Сатурн и Уран, взаимодействайки си, ни сочат прехода от старото към новото ниво на осъзнатост, от страх към любов, от разделяне към сътрудничество и обединение. И тези влияния се отнасят както за личните взаимоотношения, така и за отношението ни към самите нас, а също за глобалните събития в държавата и света.

Пълнолунието на 14.11 в знака на Телеца е с много силна енергия и отключващо изменения, които са продиктувани от кармични натрупвания, които се освобождават последователно и изискващи нов тип мислене и поведение от всички нас ориентирано към хуманност, толерантност и взаимопомощ.

Конфигурация на Юпитер, Уран и Плутон ни дава посока към разширение на съзнанието, промяна на ценности и обновление на живота ни на всички равнища. Тези планети са свързани с глобални процеси и показват, изменения в климата, политическата и икономическа системи.

Центробежната сила на Плутон, носеща мощна енергия, ни помага да разберем нуждата от раздяла с всичко, което вече е изживяло времето си и замяната му с новите идеали на новото време, носител на които е Уран. Марс, преминавайки в знака на Водолея, ще ни донесе повея на новото време и ще направи диря, водеща към новия път.

Преминавайки в Козирог, Венера ще изисква сериозност и яснота в отношенията и строго спазване на правила и закони. Там тя ще се срещне с Плутон и ще  му даде своята мека и благотворна енергия и ще допринесе всички промени да станат по-плавно, ако се слеем с енергиите на планетите.

Меркурий, преминавайки в знака на Стрелеца, ще внесе огнената енергия в комуникациите, но срещайки Сатурн ще потърси истини и ще прекрати отношения и комуникации основани на илюзии и повърхностни разбирания. Ще ни подтикне към самоанализ и наблюдение.

Период с изключителна важност и за България, когато са възможни ключови събития, свързани с промяна на статуквото.

Процес на постепенно изчистване на кармични влияния на нацията и  поетапно тръване към по-светъл и добър път за всички ни. Засилване на чувството за принадлежност към род и родина, както за нас така и за други нации. Промени във взаимоотношенията в политиката и икономиката и в световен мащаб. Много инициативи свързани с мира на Земята и климатичните промени, ще обединят учени и експерти в различни области и всички хора. Бърз темп на развитие на технологиите и медицината, както и на културата и изкуствата.

Хирон ни дава енергията на промяната, показвайки пречистване  на подсъзнанието ни и възраждането ни  в новия свят изпълнени с вяра, любов и доброта.

Нека бъдем себе си, да открием пътя към щастието, истината и светлината, все повече заедно и обединени в любовта!

ОВЕН Скъпи Овни, за вас предстои динамичен период, който е свързан с промени, както в отношенията ви с околните, така и във вътрешния ви свят. Ще станете по-осъзнати и все повече ще усещате връзката с истинското си аз. Стъпка по стъпка ще постигате целите си и това, което желаете от сърце.

ТЕЛЕЦ Уважаеми Телци, през предстоящия период, се опитайте да останете насаме със себе си и да потърсите отговорите, които отдавна търсите в храма на душата си. В близките дни, особено след 14.11, ще се освободите поетапно от всичко, което вече не е важно за вас и ще навлезете в нов етап, на вашето житейско пътуване, освежени и с нови сили.

БЛИЗНАЦИ Уважаеми Близнаци, при вас започва един творчески период, през който ще получите импулс да намерите отново себе си. Ще се завърнете към забравени хобита, които ще изплуват отново на хоризонта и ще ви изкачат на гребена на вълната, носещи със себе си нови вълнения, приятели и свежи контакти. Опитайте се, обаче  да запазите баланса и хармонията във всичко с което се занимавате.

РАК Скъпи Раци, през този месец вие ще бъдете емоционални и импулсивни в реакциите си. Затова ви съветвам да обмисляте внимателно всяко свое решение и да проявявате търпение към себе си и околните.Отделете време да се погрижите за здравето си, спортувайте, разхождайте се на чист въздух.

ЛЪВ Скъпи Лъвове, през този месец ще бъдете във водовъртежа на много комуникации, социални инициативи, нови проекти и събития. В същото време обаче е важно, да отделите време за любимия си човек и за близките си хора. Звездите ви съветват да търсите баланса във всичко, с което се занимавате. Бъдете търпеливи и отзивчиви със семействата си, знаейки, че всеки е различен и има своите прекрасни качества.

ДЕВА Скъпи Деви, за вас предстои период, когато отпадат всички илюзии и ще разберете истини за себе си и за хора около вас. Сякаш булото на заблудите вече го няма и вие ще сте наясно как и накъде да вървите. Този процес няма да е толкова лесен, защото вие ще осъзнавате всичко последователно. Предстоят ви нови срещи и интересни прояви.

ВЕЗНИ Уважаеми Везни, за вас месец ноември е ключов за развитието ви и за растежа ви нагоре и напред. Важно е всички процеси да се осъществяват последователно и да се заредите с търпение. Разширение и нови възможности се отварят пред вас, ако бъдете предпазливи и планирате действията си внимателно. Бъдете разумни и правилно инвестирайте парите си, като не се хвърляте с ентусиазъм във всичко.

СКОРПИОН Скъпи Скорпиони, ноември няма да е много лесен за вас, особено втората половина, когато на повърхността ще излязат всички проблеми и недовършени ситуации и ще изискват от вас да довършите всичко, което сте отлагали и да изясните всичко, което е било в сянка. След това обаче, постепенно излизайки от сенките на всичките си проблеми, за вас изгрява нов период, изпълнен с вяра, сила и надежда. Успех в кариерата и проектите ви.

СТРЕЛЕЦ Скъпи Стрелци, за вас предстои много успешен  месец, който ще бъде с много нови контакти, приятелства, пътувания и ще ви даде възможност да започнете да осъществявате много от желанията си. Успешен период за всички, които се занимават с иновации и нови технологии, телевизия и масови комуникации. Късметът се завръща към вас, затова планирайте и осъществявайте.

КОЗИРОГ Уважаеми Козирози, за вас предстои период на съзидателни промени, които изискват да бъдете гъвкави и да пуснете стария начин на мислене и модели на поведение, а да се обърнете навътре и намерите верния път, който ще ви покаже душата ви. За някои от вас предстоят пътувания зад граница, а за други период на обучение и нови бизнес начинания. Неочаквани финансови постъпления.

ВОДОЛЕЙ Скъпи Водолеи, за вас предстои чудесен ноември изпълнен с щастие, нови начинания, пътувания и успехи. Бъдете активни, създавайте, мечтайте. Много успешен период за всички занимаващи се с търговия, туризъм, комуникации, издателска и творческа дейност. Очаква ви ново начало и промени в личен план. За тези от вас, които търсят половинката си предстои и нова любов.

РИБИ Скъпи Риби, пред вас е период на отрезвяване  и яснота. Всичко илюзорно отпада и вие възкръсвате от пепелта с нови сили. Трансформация и ориентация към нова посока, която винаги сте усещали, но емоциите са ви пречили да намерите себе си. Нов старт в работата ви, нови проекти и начинания.

Желая на всички прекрасен месец ноември, изпълнен с вяра, надежда и любов.

ЖОЗЕТА

За поръчка на хороскоп [email protected]

Астролог ЖОЗЕТА

[email protected]

 

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител. Регистрирате се от тук или влезте в системата, ако вече имате акаунт.

Виж далите точки