Орнела Мути сe премести да живее в Москва | Temaonline.bg

2
415
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Италианската актриса Орнела Мути се премести да живее в Моска, където си купи тристаен апартамент точно до Храма „Христос Спасител“ – съобщи вестник „Комсомольская правда“.

61-годишната Мути каза на импровизирана пресконференция, че е решила да стане руска гражданка, заради любовта, но отказа да каже името на мъжа.

На 6 ноември руският артист Александър Рева заяви, что Мути иска да приеме руско гражданство и е подала съответни документи. Тя му разказала за плановете си преди презентацията на съвместния им клип „Как Челентано“, която се състоя на 5 ноември.

Прес-секретарят на руския президент Дмитрий Песков каза, че в Кремъл задега не са постъпвали документи за получаване на руско гражданство от Орнела Мути. На 3 ноември президентът Путин подписа указ за даване на руско гражданство на американския актьор и продуцент Стивън Сегал.

 

Истинското име на Орнела Мути е Франческа Романа Ривели, като баща й е италианец, а майка й – естонка. Снима се в киното от 15-годишна, дебютира с филма „Най-красивата съпруга (La Moglie più bella) през 1970 г.  и след това играе в найд 100 роли. Един от най-известните й филми е „Укротяване на опърничавата“  от 1980 г.

Орнела Мути и Фабрис Керерве
–––––––––

Руските жълти издания припомниха, че преди 6 месеца руският ТВ — водещ Андрей Малахов първи разкри, че Мути имала връзка с руски олигарх, но също не спомена името му. Но според в. „Комсомольская правда“, става въпрос за италианския бизнесмен Фабрис Керерве, който е 10 години по-млад от нея и който е известен като „краля на Интернет — маркетинга“ в Италия. Започва бизнеса си с продажби на Herbalife, след това създава собствена маркетингова агенция. На 34 години фалира, но отново се връща в бизнеса и става милионер. През 2008 се запознава с Орнела Мути и оттогава двамата живеят заедно. Голяма част от бизнеса на Керерве е базиран в Русия и той прекарва по-голяма част от времето си в Москва.

Той е участник в множество фирми, но най-известният му продукт е „подмладяващият крем“ KGC, който се предлага за продажба чрез мрежа от дистрибутори – по 6800 рубли (180 лв. ) за три продукта. Всъщност този крем е пълна измама и дистрибуторската му мрежа KGC Network всъщност работи като финансова пирамида. Заради това Керерве има забрана да пребивава на територията на много страни – като Бразилия и Аржентина.