Рики Мартин се сгоди с приятеля си Иван Йосеф | Temaonline.bg

1
410
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

ЗВЕЗДЕН ПРАХ
Рики Мартин се сгоди с приятеля си Иван Йосеф
Звездата обяви новината в шоуто на Елън де Дженерис

16 Ноември 2016 22:12
0

принтирай

|

текст

Рики Мартин обяви годежа си с приятеля си – шведския художник Иван Йосеф, съобщава западни издания.

Певецът призна, че е бил много притеснен, когато решил да направи предложение на приятеля си. Той направи съобщението в тв шоуто на Елън де Дженерис и разказа, че се е запознал с Юзеф докато търсел нови попълнения за своята колекция от произведения на изкуството.

“Направих му предложение. Бях много нервен“ – обясни Рики в шоуто. „Коленичих и извадих малката кадифена торбичка, след което вместо да кажа „Ще се омъжиш ли за мен?“ му казах: Имам нещо за теб!“

След това продължих:

„Искам да прекарам живота си с теб!“

А той ми каза: „Какъв е въпросът?“  

„Беше много красиво, а след 30 минути казах: Чакай, чакай, ти каза ли ми „да“!

 

Рики Мартин в шоуто на Елън де Дженерис
–––––––

Йосеф е приел предложението на Рики Мартин. Певецът обяви, че е хомосексуален през 2010 г. Той имаше четиригодишна връзка с икономиста Карлос Гонсалес Абела, но през 2014 г. двойката се раздели. 

Рики Мартин е баща на две 8-годишни момчета-близнаци  – Матео и Валентино. Рики Мартин получи световна слава след излизането на албума му „Livin’ la Vida Loca“. Едноименната песен стана един от най-продаваните сингли в историята на поп музиката. 

Иван Йосеф е швед от сирийски произход, роден е в Дамаск в кюрдско семейство. завършил е Художествения институт на Стокхолм (Pernbys målarskola), после учил в Института за изкуство, дизайн и занаяти (Konstfack)  и накрая Университета за изкуство (Central Saint Martins) в Лондон. 

 

 

 

Двамата са гаджета от януари т.г. и от тогава не са се разделяли, като винаги ходят заедно. Дори заедно се грижат за синовете на Мартин.