Регистрация BET365 | fBet.bg

1
642
Добави коментар
sapa84
sapa84

Регистрацията в БЕТ365 е една лесна задача и отнема само няколко минути. Отделеното време и включването в играта може да ви донесе много добри месечни приходи, както и много забавление ако сте фен на спортните залози.

За да започнете вашата регистрация е необходимо да следвате написаните от нас стъпки.

Първото нещо което трябва да направите е да посетите сайта BET365.COM или да кликнете на изображението

 След като влезете в БЕТ365 е необходимо да кликнете в горния десен ъгъл , където ще видите линк ,, РЕГИСТРАЦИЯ ,,

Веднага след натискането на бутона ,, РЕГИСТРАЦИЯ ,, ще Ви се отвори нов прозорец в който трябва точно и коректно да попълните вашите данни. Прозореца който ще видите изглежда така:

Разбира се Вие си попълнихте коректо данните и всичко вече ОК. Сега вече е необходимо да направите деопзит и може да започнете да залагате на любимите си футболни и спортни срещи онлайн. За да направите депозит е необходимо следното нещо:

След като вече сте влезли в системата на BET365 в горния десен ъгъл ще видите линк ,, ДЕПОЗИТ ,, и веднага след това ще ви се отвори формаза депозиране …

Препоръчваме ви да използвате ДЕБИТНА или КРЕДИТНА КАРТА за вашите депозите и теглене на натрупаните печалби.

ВАЖНО!!! При първоначален депозит БЕТ365 ще ви изпратят промоционален бонус от 100 % , тоест ще ви бъде даден бонус равен на депозираната сума.

ПРИМЕР: 

При депозит от 20 лева вие получавате още 20 лева бонус.

При депозит от 50 лева вие получавате още 50 лева бонус.

При депозит от 100 лева вие получавате още 100 лева бонус.

Това не са всички бонуси които ще получите от букмейкъра. С течение на времето ще получавате най различни парични бонуци, както и много други кодове за игри и за различни турнири. Повече за бонусите може да видите в секция БОНУСИ.

 

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.