Гала стана „Жена на годината“ :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
310
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: Нова ТВ

Гала бе отличена с престижния приз „Жена на годината“ в конкурса на списание GRAZIA, който се провежда за 11-ти път. На церемония снощи  водещата на „На кафе“ получи наградата в категория „Телевизия“, където се съревновава с други популярни лица от телевизионния ефир. Мотото на конкурса този път беше „Герои всеки ден“.

„Развълнувана съм, че получавам това отличие отново. Приемам го като признание, че аз и екипът ми си вършим добре работата и сме сред героите, които всеки ден имат желанието на помагат“, коментира Гала, една от най-емблематичните тв водещи. Вече повече от 10 години тя и предаването „На кафе“ правят съпричастни зрителите с живота на популярните и значими за обществото личности и ги запознават с новите световни тенденции в областта на здравето, красотата, културата и изкуството. Гала и предаването са известни и със своята ангажираност към социални и благотворителни каузи.

Конкурсът „Жена на годината“ на списание GRAZIA се провежда традиционно за 11 поредна година, а тазгодишното издание отличи дамите с най-големи заслуги към обществения живот в България.

Сред наградените лица е и актрисата Радина Думанян, позната на зрителите като доктор Биляна Захариева от сериала „Откраднат живот“.

Специални гости на събитието бяха дамите, избрани от публични личности за „герои всеки ден“, каквато бе и мисията на тазгодишния конкурс.

Ето кои са победителите във всички категории:

Модели: Деси Савова

Модни дизайнери: Зора Романска

Aктриси: Радина Думанян

Музика: Поли Генова

Спорт: Ансамбъл по художествена гимнастика

Култура: Гергана Мудова

ТВ: Гала

Личен стил: Роди Радичков

Хайтек и иновации: Ивелина Атанасова

Интернет: Руми Илиева

Бизнес: Милена Драгийска-Денчева

Общество: Биляна Савова

Медицина: д-р Чачева и д-р Михова