Хороскоп за зодия Тигър през 2017- годината на огнения петел

31
955
Добави коментар
djmarti13
djmarti13

Хората зодия Тигър ( родените в годините 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, ) са силни, независими, уверени и смели. Най-често имат добри обноски и лесно печелят доверието на хората. При тях често се появяват трудности в живота, но всяка от тях е последвана от добро. Предразположени са към догматично мислене и когато постигнат нещо, винаги се опитват да го покажат на околните.

Късметлийски цветове: Сиво, Синьо, Бяло, Оранжево
Късметлийски числа: 1, 3 и 4
Елемент на тигъра във Фън Шуй: Дърво
Влияние: Ян
Часове на тигъра: 03:00-05:00
Съответстващ слънчев знак в хороскопа: Водолей
Години на тигъра: 1950, 1962, 1974, 1986, 1998
Сезон на тигъра: Пролет
Полускъпоценни камъни: Лазурит, Цитрин, Нефрит, Планински кристал
Цветя и билки: цинерария, антуриум
Посока: Юг, изток, югоизток
Избягвайте цветовете златно, сребърно, кафяво, черно, както и числата 6, 7 и 8

 

Кариера в годината на петела:

Хората зодия тигър ще имат много добри постижения в работата тази година. Заради способността ви да си вършите работата както трябва е много възможно да полуичите повишение. Също е възможно, ако се нуждаете, да получите помощ от колеги, които имат повече опит от вас. Въпреки това, недейте да се отпускате с идеята, че всичко ви е в кърпа вързано- важно е да работите усърдно и да сте съсредоточени. Вероятно е да изникнат трудности в работата, но ако се постараете ще ги преодолеете и така ще демонстрирате вашата бързина, умения и способността да взимате правилните решения.

Богатство:

През 2017 година, доходите няма да са ви проблем изобщо. Ще имате доста възможности да изкарате добри пари, но запомнете едно- не бъдете лакоми, защото това може да ви изиграе лош номер! Рим не е построен за ден, а богатството не се натрупва за една вечер. Ако ще правите инвестиции е важно да сте изключително добре информирани и да прецените какви са плюсовете и минусите. Поддържайте спокойствие и ще се справите със всеки проблем, който може да изникне.

Любов:

Ако сте сами, много ще се радвате да чуете това. Тази година е изключително добра за вас в отношение на любовта и има доста голяма вероятност да срещнете сродната си душа. Бъдете позитивни и ако проимате чувства към някой, действайте. Отнасяйте се сериозно с връзките си и няма да съжалявате. Ако сте намерили своята половинка или сте сгодени, планирайте нещо романтично, което да правите заедно- ще помогне на връзката ви ужасно много. Въпреки всичко е добре да внимавате да не се ближавате прекалено с приятели от обратния пол, за да не стане недоразбиране (това се отнася за тези от вас, които вече са във връзка).

Здраве:

Според предсказанията, хората зодия тигър не са предразположени към наранявания и злополуки (това не значи, че не трябва да внимавате!). Най-важното за вас е просто да се храните колкото здравословно можете и да тренирате често. Това да се наспивате добре ще ви предпази от болести. Внимавайте за проблеми с дихателната система. Ако сте жена и искате да забременеете тази година, трябва да се храните често и здравословно и да тренирате, за да може бебето да е здраво.

Тук можете да разгледате: Подаръци за годината на огнения петел- 2017

Ако тази статия ви е харесала, моля помогнете ни да я популяризираме, като я споделите с бутончетата отдолу:

Хороскоп за зодия Тигър през 2017- годината на огнения петел

5 (100%) 5 votes

Свързани