Вива 3 – II етап, гр. Варна | Градски обекти | Недвижими имоти Планекс – продажба на луксозни апартаменти, магазини, офиси,…

17
Добави коментар
dimoavenue
dimoavenue

В жилищен комплекс „Вива 3” /кв. «Левски»/ се предлагат за продажба апартаменти ново строителство. „Вива 3“ е част от концепцията на Планекс Холдинг – „Вива” за цялостно изграждане на градската среда с обособени зони за пазаруване, работа, почивка и забавления. „Вива” е комплекс от отворен тип, отличава се със съвременна и естетична архитектура, нови технологии и материали, осмислена функция на всяка една зона, допълнително изградена инфраструктура, специално проектирана паркова среда.

Архитектурно и конструктивно комплекс “Вива 3” е разделен на четири тела. Функционално тяло „А” и тяло „Б” са организирани като жилищни части, тяло „В” е офисна част, в която се предлагат за продажба луксозни офиси,  а тяло „Г” е едноетажно, разположено във вътрешния двор и е с търговска функция. На партерните нива на първите три тела са разположени магазини. Целият комплекс включва 121 апартамента с квадратури от 50 до 240 кв.м. В зависимост от квадратурата те разполагат с входно антре, дневна зона с кухненски бокс и трапезария, 1, 2 или 3 спални, санитарни помещения, килер, перално, тераси. Степента на завършеност на апартаментите е: под – циментова замазка в апартаментите и гранитогрес на терасите и балконите; стени и тавани – гипсова шпакловка /в санитарните помещения – вароциментова мазилка/; изградени електро- и ВиК инсталации. За удобство на клиентите инвеститорът е предвидил инсталирането на MultiSplitклиматична система.

Сградата разполага с подземен паркинг на две нива със 156 места.

Комплекс „Вива 3” предлага всички удобства на съвременните луксозни имоти – модерна архитектура, комфортни апартаменти, система за контролиран достъп, денонощна охрана, постоянен сграден мениджмънт и поддръжка.

Планекс предлага на клиентите си разнообразни услуги преди и след покупката на имот: юридическо обслужване, интериорен дизайн и довършителни работи, поддръжка и управление на имотите, отдаване под наем, почистване и охрана. Подробности можете да намерите в рубрика „Услуги“.

Планекс предлага на клиентите цялостно довършване на имота, проектиране на интериор и обзавеждане до ключ. Тук можете да видите снимки на обзавеждане, което фирмата е изпълнявала за свои клиенти.