Алуминиеви профили – Paletti

1
675
Добави коментар
wmbg
wmbg

Алуминиеви профили – Paletti

Изработка на конструкции и разкрой на алуминиеви профили

Мултиинженеринг предлага изработване и конструиране на различни видове конструкции от алуминиеви профили, както и разкрой на профили по зададени от клиента размери. Нашите изделия намират приложение навсякъде, където се изисква прецизност и висока товароносимост. На разположение на клиента е комплексна програма от компоненти, модули и системи за автоматизация. Компонентите са произведени от немската фирма Paletti Profilsysteme, на която сме официален представител за алуминиеви конструктивни профили и крепежни елементи.

Алуминиевите профили Paletti се характеризират с високо качество на изработка и голямо разнообразие. Te ca стандартни компоненти за изграждане на машини, транспортни системи, ролкови транспортьори, предпазни ограждения, работни места, линейни модули с и без задвижване, обзавеждане на работни помещения, специални изпълнения, свързващи елементи.

Разгледайте широка гама профили с различни размери и предназначения, свързващи елементи, свързващи части и аксесоари за тях: www.paletti.de/

Предимства при използването на алуминиеви профили:

 

● Минимално време за конструиране
● Минимално време за монтаж
● Минимализиране на грешките на всеки един етап
● Малка производствена площ
● Чиста работа без специални инструменти
● Пълна гъвкавост за доразвитие и промяна
● Повторно използване на компонентите
● Устойчивост на корозия
● Атрактивен дизайн

Изберете немското качество – алуминиеви профили

Конструктивни алуминиеви профили:

 

Висококачествените алуминиеви профили са подходящи за конструкции с широк кръг на приложение. Използват се в качеството си на преградни и защитни стени; за изработка на рафтове, работни и лабораторни маси; за дизайнерско обзавеждане и др.

Профил 40х40 мм

STANDART

SEMI

LIGHT

DOUBLE BRIDGE

Аксесоари – скоби, панти, колела, дръжки, покривен профил:

Разгледайте още изделия от алуминиеви профили в нашата галерия