Хороскоп за днес – 27 декември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

2
418
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: google

Вижте хороскопа на Неда Иваново за днес:

Овен 21 март – 20 април

Честито на именяците. Този ден може да ви освободи от комплексите на миналото, да ви помогне да заемете позицията, която заслужавате в семейството и на работното място. Вероятно е духовно прозрение за пътя напред. Ще се наложи да се справяте с неприятни законови разпоредби, ще трябва да вложите цялото си старание, за да приключите проект, от който ще имате ползи. Чудесен ден за покупка на жилище, но може да има и опити да ви измамят. Пазете главата и очите. Не бива да се действа първосигнално.

Телец 21 април – 20 май

Днес лесно ще разпознаете хората с комплекси и може да се възползвате от това. Усещате, когато ви лъжат, успявате да уловите в движение и шансовете за печалба. Дайте възможност на всяка получена идея или предложение да узреят и да се оформят в главата ви преди да ги реализирате на практика. Ден на полуфабрикатите, на частичната победа и половинчатото внимание. И в любовта ще ви трябва много повече старание, за да привлечете желания партньор. Следете кръвното, не оставайте възрастни и деца без контрол.

Близнаци 21 май – 21 юни

Има моменти, в които от страх нападаме или се държим агресивно. Ще направите пробив, ако забравите страховете на миналото, ако овладеете комплексите и се държите адекватно в новата обстановка и при новите изисквания. Не се опитвайте да разсмивате със стари вицове, да прокарвате провалени идеи и да обличате в нови дрехи старата лъжа. Кажете всичко ясно и на място. Ще си проличи личната ви неприязън и алергичност към определени хора, а това може да ви лиши от подкрепа или съдействие в нужния момент.

Рак 22 юни – 21 юли

Хората с комплекси и задръжки днес ще изпуснат печалбата и победата, ще се предадат без битка и ще действат услужливо спрямо тези, които смятат да ги преметнат. Доверявайте се повече на интуицията, а не на нечии ласкателства и празни обещания. Пазете очите. Вземете със себе си специалист, ако ще правите огледи на места, терени и имоти. До вечерта свършете всичко, което сте планирали. Каквото отложите за утре ще зацикли и донесе повече проблеми, отколкото придобивки, печалби и любов.

Лъв 22 юли – 22 август

С успех ще финализирате сделка и може да се сдобиете със собственост. Препоръчват се брокерски инициативи. Чуждата нерешителност и комплексарско поведение ще вадят вашата кандидатура на първо място. Проектите ви ще бъдат одобрени, ще получите дотацията, от която се нуждаете, но не и нужното внимание в любовта. Мислете делово, не се разсейвайте, за да може после адекватно да обърнете внимание на любимите хора, да обезпечите празниците и осигурите подаръците.

Дева 23 август – 22 септември

Не се занимавайте с имотни делби и сделки с недвижим имот. Тенденцията е да бъдете ощетени, да замените кон за кокошка и да удовлетворите нечии искания, които са неизгодни за вас. Тези, които добре ви познават ще играят по най-тънката ви струна, ще се възползват от чувствата и симпатиите ви и ще ви изиграят. Вслушвайте се в гласа на интуицията и ако нещо ви тревожи не се съгласявайте на никакви сделки, договаряния, условия и делови срещи. Утрешният ден ще ви покаже голата истина.

Везни 23 септември – 22 октомври

Хора в притеснено и зациклено положение може да ви помогнат да оправите своето. Доверете се на предчувствията си. Имате шанс да се сдобиете с имот, но и да загубите личната си самостоятелност, комфорт и свобода на действие, ако приемете някой да живее след това при вас. Дайте си сметка кого, какво и доколко може да понесете. Още утре може да ви бъдат поставени неприятни и неприемливи условия. Навлизате в труден период, в който и работата ще зацикли. Сега е момента да приключите каквото можете.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на прозрение, на неочаквано вдъхновение, което ще ви отведе на правилното място. Комплексите на другите ще са ви от полза. Ще успеете да придумате някого да склони на имотна сделка изгодна повече за вас. Ще направите някои компенсации, които нищо не ви струват и ще се радвате на по-уреден живот. Последният благоприятен ден за годината за покупка на жилище. Контролирайте емоциите, за да не вдигнете цената. Не показвайте какво ви харесва, изтъквайте недостатъците на получените оферти.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Чудесен празничен ден, стига да не позволите да ви тормозят и занимават комплексите на миналото. Разговорите с родители и деца са мъчителни. Може да ви кажат трудносмилаеми истини, от които доста ще ви заболи. Луната, символът на майчинското и женско начало е в прегръдките на Сатурн във вашия знак. Ще се почувствате ограничени и изолирани, може да не успеете да се видите с хората, които обичате и ви обичат. Денят е добър за финализиране на сделка с недвижима собственост, но и там ще има недоволни и ощетени.

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на вдъхновение, което може да ви заведе на точното място и да ви помогне да направите изгодна имотна сделка. Получавате просветление, навързвате фактите и сглобявате пъзела, който от доста време ви измъчва. На път сте да откриете сами нещо скривано отдавна. В утрешния ден ще приключите успешно всичко, което в момента движите и разчиствате. Неприятните ангажименти намаляват, но и приятните може да се отложат, ако не се концентрирате и до утре не приключите основната работа до края на годината.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Трудно понасяте самотата, особено ако не може да отидете на нечий празник и имен ден или сте принудени да отложите пътувания. Търсете начини да прекарате чудесно не само в компанията на свои, но и на чужди. Денят разголва истинските чувства, изтиква на преден план комплексите ни, но и сами виждаме чудесно къде е слабото място на партньори и опоненти. Хора свикнали да доминират ще управляват живота на околните. Ще се наложите в спорове и ще контролирате положението. Другите ще се съобразяват с вас.

Риби 20 февруари – 20 март

Ще ви измъчват комплекси и притеснения, особено ако ще гостувате или ще каните гости. Празникът може да ви срещне с новите ви конкуренти и опоненти, но може и да помогне да откриете мястото и човека, които търсите отдавна. Денят е благоприятен за сделка с имот. Може да си намерите и жилище под наем. Движи ви особено прозрение за ситуацията наоколо. Ще има усмивки и сълзи, приятни и стагниращи моменти. Родените във втората декада са в по-неблагоприятна позиция и здравословно. Следете кръвното.