Bwin | Онлайн спортни залози и игри от Bwin

2
373
Добави коментар
Bonuskodove
Bonuskodove

Представяме Ви букмейкъра за онлайн спортни залози и игри Bwin! Bwin e отново на българския пазар, след като се сдоби с лиценз за опериране в България. Компанията е австрийска и е създадена през 1997 години, като още през 1998 години започва да приема залози в интернет, след което в годините напред се утвърждава като един от основните играчи на пазара за онлайн хазарт.

Регистрирайте нова сметка в Bwin, използвайки нашия bwin бонус линк по-долу и вземете до 100 лева bwin бонус всеки ден.

ВЗЕМИ BWIN БОНУС ТУК

Компанията за онлайн хазарт GVC Holdings PLC придобива bwin.party digital entertainment plc на 1-ви Февруари 2016г. , с което се дава началото на опита Bwin отново да стане сред лидерите на пазара за онлайн залози. В момента bwin предлага на своите клиенти секция Спорт, Казино, Покер както и много различни слот игри, аркадни игри, скреч карти и игри с числа.

Всеки ден в сайта на bwin Ви очакват 30 000 вълнуващи залагания. Вие можете да избирате от над 90 вида спорт, което е рекорд в бранша. Всички залагания на компанията се предлагат на 22 различни езика. Очакват Ви увлекателни спортни залагания с непосредствено Live присъствие.

Bwin предоставя различни промоции като най-актуалната е bwin free bet mania, която Ви дава възможност да вземете до 100 лева допълнителен бонус за залози всеки ден.