ДА ЗНАЕШ КАК :: Направи си сам

9
Добави коментар
DoKtOrA78
DoKtOrA78

Представяме ви един от най-новите продукти на българския строителен пазар, който със сигурност ще предизвика вниманието ви. Ако искате впечатляващо да облицовате фасадата на къщата си, да изградите в хола или спалнята „арт декоративна“ стена, да подчертаете своята индивидуалност и стил – край басейна или на барбекюто в градината – не се колебайте. Със сигурност ще направите своя оптимален избор, защото декоративните камъни и тухли Thermostone се отличават от предлаганите на пазара подобни покрития със своите качества и се произвеждат в България /гр. Нова Загора/ по утвърдена и изпитана вече на испанския пазар технология. Декоративните камъни Thermostone притежават:
– високи якостни характеристики
– ниско тегло, което елиминира необходимостта от допълнително подсилване или подзиждане на стените, върху които се поставят
– ниска хигроскопичност
– екологичност
– широк асортимент от цветове и дизайн
– лесен и бърз монтаж със стандартни лепила за теракот, гранитогрес или стандартна циментова смес
– намаляват въздействието на ултравиолетовите слънчеви лъчи

Основните елементи, които са задължителни за една спалня са изчистена линия без претрупана декорация. Търсен е лек източен привкус, постигнат с осветителни тела, плъзгащи се врати, ламперия и щори.Цветовете трябва да бъдат меки, пастелни, което да внася усещането за спокойствие и ред, в едно такова помещение това чувство е задължително, за да може човек истински да се отдаде на почивка.Основен акцент в една спалня е леглото, то трябва да бъде с изящен дизайн както следва и за останалите мебели в стаята.Всичко трябва да бъде премерено с много стил,мярка и вкус.

Разчупете обстановката в дома с тези интересни фруктиери.

Брамак е водещ специалист в покривни решения от А до Я. Всичко от една ръка: от перфектно пасващи форми на керемидите и ръчни изделия до покривните принадлежности и висококвалифицираните сервизни услуги.

Тапетите се връщат на мода. Вече има всякакви видове релефни, миещи се и дори течни тапети. Правилният избор може много да допринесе за дизайна на дадено помещение.

Ръчно изработена кутия за рецепти,която е голям помощник в кухнята на всеки готвач.Всяка кутия има 12 разделители и 24 карти за рецепта.

За основа е използван стар стол с кожена тапицерия, чиято конструкция е здрава, но чиято тапицерия е извехтяла и скъсана. С малко боя, нова тапицерия и голямо количество въображение столът е превърнат в красива нова мебел.Дървените части на стола са пребоядисани в светли нюанси, а старата тапицерия е заменена с нова, в свеж оранжев оттенък. Върху седалката пък е поставена възглавничка за сядане с дълги воали.

Имате стар диван и нужда от нова тапицерия? Ако сте артист по душа и разполагате с много време, можете сами да си спретнете такъв дизайн, който да развесели и огрее стаята в дома ви.

Удобен и мултифункционален контакт с 1.5 метра зелен кабел скрит зад знездото.Лесно се изважда само с натискане и дръпване на гнездото.Може да бъде използван и без удължителя.

Огънят внася уют и атмосфера. Вижте тези 8 примера за красиви огнища, някои от които могат да бъдат ползвани и за барбекю.

Искряща форма, звук и игра на светлината. Фонтанът завладява вниманието ни като разкошна и оживяваща част на пространството. Появили са се още по времето на Вавилон във висящите Градини на Семирамида. Освежавали са и Градините на средиземноморския бряг още в древността. Днес съществуват многобройни негови разновидности.

Градинската люлка не е обикновена мебел, на която сядаме и се люлеем – тя е едно малко късче от рая, където можем да прекараме незабравими и релаксиращи моменти.

Рязане и направа на фаска за пластмасови тръби – две операции по рязане и направа на фаска с най-различни инструменти …
Нашият нов уникален по рода си продукт – Диамантен диск 2 in 1 за рязане и направа на фаска – Ви спестява време и пари !

Пространството в къщи става все по-ограничено с нарастването на потребителските навици на обществото ни. Затова е трудно да се намери поне още едно свободно ъгълче ако сме решили да си направим малко работно пространство.