Lxpress – Професионални ремонти на битова техника и електроника

14
501
Добави коментар

Казват, че София опустяла покрай почивните дни за празниците, но съдейки по обажданията за ремонт на повредени перални, фурни и плотове, които получавам, твърдението не е съвсем така. Казаното е в рамките на шегата, но реално погледното не е далеч от истината – телефонът ми периодично звъни със запитвания за възможни часове за ремонт в събота и неделя. Част от сервизния график е готов, утрешния ден се очертава да бъде не по-лек от всеки нормален делничен ден. 

Днес заделих малко време за чисто битови задачи у дома, защото съм не само майстор, но и съпруг – смених патрона на чешмата в кухнята, щепсела на прахосмукачката. Хората се амортизират, а какво остава за вещите…Няма как нещо да издържи вечно и да очакваме пералня на 20+ години да работи гладко например. 

Ремонт на таймер на фурна през седмицата. 

 Ремонт на таймер на фурна

Извърших и ремонт на микровълнова, която тръгна отново.

  Ремонт на микровълнови в дома

Ремонтирах телевизор на възрастно семейство в жк Стрелбище, които се притесняваха, че може да се наложи да останат без него. За щастие повредата позволяваше ремонт. 

Ремонт на телевизори в Стрелбище

Ремонт на пералня с износени четки, които смених. 

Износена и нови четки за пералня

Не само ремонти, но и малко време за разходка в предпролетна София със сигурност ще намеря – грехота е в слънчевите мартенски дни да не се разтъпче човек, за да се порадва на пробуждащата се за нов живот природа.

Ремонт на битова техника – фурни, перални, микровълнови, телевизори и друга битова техника от инж. Станев, съвестен техник, който поправя повредени уреди в събота и неделя.