Извозване на стари мебели – цени в София

2
398
Добави коментар
evro5
evro5

Извозване на стари мебели в София – Фирми и цени 089 500 5000

Фирми за извозване на стари мебели извършват и услугата утилизация на различно негодно имущество от домове и офиси. Ако вие не знаете,  къде да поберете мебелите, къде да ги изхвърлите, кой ще ви окаже помощ при извозването им на сметището. Кой ще очисти дома ви от всякакви негодни вещи – то се обърнете към фирма за хамалски услуги. При тях вие ще намерите квалифицирани отговори по темата за извозване на стари мебели, негодни вещи от дома или офиса ви. При тях вие ще получите достатъчно информация за това, как да подготвите дома си и как да изнесете старите мебели. Фирмата за хамалски услуги е готова да ви представи най-достъпните цени за извозване при утилизация на мебели.

Цени за товарене и извозване на отпадъци  в София и региона

Във всички цени са включени момчета, транспорт и такси смет на депо Враждебна

Изнасяне и товарене на холна гарнитура от 70 до 80 лв. 

Изнасяне и товарене на секция по цялата стена от 80 до 90 лв. 

Изнасяне и товарене на всички кухненски шкафове от 70 до 80 лв. 

Изнасяне и товарене на четирикрилен гардероб от 80 до 90 лв. 

Изнасяне и товарене на комплект спалня от 90 до 100 лв. 

Цени за цялостно почистване на апартаменти – 089 500 5000

Почистване на едностайно жилище в София от 130 до 170 лв.

Почистване на двустайно жилище в София от 170 до 220 лв.

Почистване на тристайно жилище в София от 220 до 270 лв.

Почистване на четиристайно жилище в София от 270 до 370 лв.

Цени за почистване на ниски мазета и високи тавани в София

Почистване на стандартни мазета и тавани  от 100 до 160 лева за брой.

Почистване на силно отрупани помещения от 25 до 35 лева за кубик.

Цените за изхвърляне на стари мебели варират спрямо разстоянието до депото във Враждебна.

Наберете само телефонния номер и поръчайте извозване на стари мебели. Поръчайте утилизация на стари мебели, за да обзаведете свой дом или офис с нови мебели. Не трябва да се притеснявате работниците бързо и акуратно ще демонтират и изнесат ненужните вещи в удобно за вас време.

Извозване на стари мебели при продажба или преместване

При преместване се извършва подготовка на дома за ремонт или при неговата продажба е необходимо изхвърляне на стари мебели. Във вашия дом на балкона стои и заема място стар хладилник или перална машина от миналото десетилетие – тяхното изнасяне за утилизация на такива вещи са по възможностите на работниците от фирма за хамалски услуги. Този въпрос те ще разрешат бързо, акуратно и без проблем. Цялата ненужна битова техника, стара мебел и други ненужни предмети ще бъде натоварена на камион и преместена в специално за това оборудвано място за утилизация само след едно ваше прозвъняване. И във вашия дом ще се освободи достатъчно свободно място.

Служителите от фирма за хамалски услуги могат да изнесат за утилизиране: дивани, кресла,  шкафове, столове, табуретки, легла, хладилници, перални машини, печки, телевизори, компютри, монитори, принтери, факсове, както и кухненско оборудване, шевни машини, дрехи, постелно бельо, завеси и посуда, хранителни продоволствия,  вани, мивки,  клекала, килими, линолеум, паркет, ламинат и много други.

Изнасяне на непотребни мебели в София

Оставяйки шумният прашен град ви се иска да отдъхнете сред природата. Отличен вариант за всеки гражданин е почивката на вилата. С настъпването на лятото много хора обичат да са извън пределите на града. Това не е нищо ново, защото мястото, където бихте си починали пълноценно е сред зелените и природни свежести. Обаче ако отивате за дълъг период ще се наложи да вземете със себе си много вещи, които ще са ви нужни. Възниква въпроса, защо да купувате нови вещи, след като във вашия дом има предмети, които не са ви нужни, но на вилата ще свършат чудесна работа. Остава само да бъдат опаковани, изнесени и извозени.

На помощ ще ви се притекат служителите на фирма за хамалски услуги. Опитните хамали ще ви помогнат да изнесете всички ненужни вещи и мебели на вилата, като предварително ще ги опаковат, за да ги предпазят от възможни повреди. Хамалите ще ги изнесат и натоварят на камион. Такива фирми имат свой автопарк, в които има автомобили с различни габарити. Те ще ви помогнат не само да превозите всички вещи, но и при необходимост и извън габаритни мебели. На място всички вещи ще бъдат разопаковани, а опаковъчният материал събран за утилизация.

Във фирмите за извозване на стари мебели работят професионалисти

Водачите на камионите на такива компании са професионалисти в своята работа. Те добре познават трасето, знаят маршрута не само в пределите на страната, но и извън нея. Самият процес на превоз на вещи и мебели отнема малко време. Те напълно ще свършат цялата работа в рамките на един ден. Времето за работа на бригадата ще бъде съгласувано с тези на клиента. Това може да бъде през работен ден или почивен, както сутрин или късно вечер.

При изнасянето на вещите или мебелите на вилата не е нужно самостоятелно да опаковате всичко сами, да търсите транспорт, хамали и опаковъчен материал. Фирмата за хамалски услуги ще свършат всичко оперативно и евтино. Освен изнасяне на ненужни вещи и мебели на вилата, фирмите за хамалски услуги извършват жилищни и офисни премествания.

 

Извозване на стари мебели – цени в София

5 (100%) 25 votes