Пет основни съвета за футболните залози | fBet.bg – Футболни прогнози ЕФБЕТ

2
523
Добави коментар
sapa84
sapa84

Ако футболните залози ви привличат и искате да спечелите пари от тях, то вероятно може да намерите полезна информация в тази статия, която да ви послужи в това ви начинание. Футболните залози се правят в резултат на сериозно проучване и анализ както на самото състояние на футболните отбори и техните играчи, така и на база настоящото им класиране в първенствата.

Има го и моментът, че има доста хора в интернет, които дават своите прогнози, без да притежават необходимия професионален опит да го правят, но разбира се това е в безплатните сайтове и форуми, където феновете обсъждат доста емоционално тази тема. По-добрият вариант е да се ползват платени сайтове, които предлагат съвети и мнения на спецове в областта. А ето и няколко съвета, които те споделят.

– Преценяйте внимателно

Когато правите футболен залог, не може да разчитате само на късмета си. Трябва да се запознаете внимателно с отборите, на които смятате да заложите, тяхното състояние и амбиции. Освен късмет, трябва да включите в действие и логиката.

– Не залагайте големи суми

Особено ако сте начинаещ във футболните залози, не е желателно да тръгнете с някакви сериозни суми. Опипайте първо почвата и вижте как ще потръгне. Печалбата тук не е задължително влагането на много пари. Може да печелите добре и ако познавате изхода от двубои, които са с по-големи коефициенти.

– Играйте на твърдо

Ако все пак сте преценили, че искате да играете с по-високи суми и да залагате повече пари, то тогава е добре в следствие на щателно проучване да играете твърди срещи, които са с нисък коефициент, но залагате на сигурното. Така изненадите са рядко явление и постъпленията в джоба ви са сигурни.

– Използвайте система

Може да се възползвате от опцията, която предлагат някои букмейкърски къщи. Имате по-голям шанс да познаете изхода от даден двубой, ако имате опцията да заложите на два знака едновременно.

– Онлайн залози

Онлайн залозите предлагат голямо удобство, както и страхотно разнообразие – може да залагате на изход от полувреме, на играч, на резултат и още много други опции.

Надяваме се, че тези съвети ще ви послужат не само да се забавлявате, но и да правите пари от нещо, което обичате, а именно футболните залози. А ако нещо не ви е съвсем ясно, мнението на експерт винаги ще ви е от полза.

Разгледайте всички букмейкъри и започнете да печелите пари онлайн. Не забравяйте че всички букмейкъри дават големи парични бонуси при първоначална регистрация. Много играчи се регистрират в 3,4,5,6 букмейкърски сайта, като по този начин ползват бонусите от всички. Хубавото на това да имате много регистрации е че при избор на дадена среща ще можете да видите и да запожите в сайта който Ви предлага най-висок коефициент.

Страница с всички ТОП Букмейкъри …

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.