Радослав Славчев – самостоятелен проект

2
372
Добави коментар
Niky_Sotiroff
Niky_Sotiroff

Радослав Riverman Славчев  създава самостоятелен проект.

Радослав Славчев е талантлив басист със силно изразено индивидуално оригинално звучене. Участва в много проекти на различни по стил изпълнители: High Time, Мирослав Иванов, Братя Мангасарян, Тони, Лина Никол, Фънкалеро, Камен Донев и много много други проекти. Познат е не само на българската клубна сцена, а таланта му е забелязан и извън границите на България.

Новият проект ще включва изцяло авторски композиции, с мелодично джаз и фънк звучене. В проекта са подготвени и няколко колаборации с известни музиканти и изпълнители. Това ще допринесе за пъстротата и дълбочината на звученето. Звукозаписите са изпълнени, записани и мастерирани от доказани имена в бизнеса. Зад част от тях стоят и Music Clinic Records, което се приема като етикет за качество.

Flamant Digital с удоволствие подкрепя начинанието и ще спомогне за неговото разпространение до максимално много ценители на качествената българска музика с цялата си мрежа и партньори. Споделяйте, слушайте и подкрепяйте авторските оригинални изяви на българските изпълнители.

Свързани