Пълна информация за Бет365 | fBet.bg – Футболни прогнози ЕФБЕТ

2
483
Добави коментар
sapa84
sapa84

Обща информация за компанията

Най-добрият букмейкър в онлайн пространството, който успешно се развива вече седемнадесета година, е Bet365. Това, което основно го отличава от останалите сайтове за залози е, че те се случват на живот, директно през сайта. Историята на Bet365 започва в едно малко градче в Англия, Стоук, собственици на компанията са Питър и Денис Коутс. Семейство Коутс много бързо се ориентира накъде е добре да се тръгне за в бъдеще и само година след основаването на компанията, Денис сформира екип за развитието на онлайн платформа за спортни залози. Много бързо във времето Bet365 се превръща в една от най-големите компании в Англия, гордо нареждайки се сред първите пет в страната.

Хилсайд Ню Медия – фирмата

Bet365 има служители по целия свят, непрестанно и все повече се разраства и претърпява непрестанен прогрес. Търговското наименование, под което е известна, е Хилсайд Ню Медия. Това, което основно дърпа компанията в нейното развитие е добрите промоционални оферти, които се предлагат постоянно, допълнителни бонуси и неустоими предложения както за новите играчи, така и за тези, които вече са регистрирани в сайта.

Внушаващи са цифрите, с които работи Bet365 – услугите му се предлагат в над двеста държави, като в по-голяма част от тях имат и офиси, клиентите наброяват милиони души, поддържат 28 валути, работят със 17 езика на своя сайт.

Бет365 е един от малкото лецензирани Букмейкъри за България

Специално в България имаше неприятен проблем с влизането в сайта преди време и на хората им се налагаше да използват алтернативен линк. Причината за този проблем беше забраната, наложена от компанията от Държавната комисия по хазарта. След получено окончателно решение от Софийския административен съд обаче, Bet365 вече има официален лиценз за страната. Потребителите могат вече спокойно да използват каквито желаят мобилни устройства и интернет доставчици, нужно е единствено да знаят адреса на Bet365 и да го въведат в браузъра, който предпочитат.

Все още обаче има някои държави, в които достъпът до Bet365 е ограничен на тяхната територия. Но компанията е намерила алтернативно решение на въпроса, ако някъде съществува такава ситуация и клиентите имат проблем с достъпа до сайта. Тогава се влиза през специално разработен линк от компанията, който представлява т.нар. огледален сайт. Така потребителите влизат в сайта на Bet365 с помощта на препратка от друг адрес. Понякога самите интернет доставчици също ограничават достъпа до алтернативния линк, но винаги може да се открие нов, работещ линк към Bet365, ако сте фен на сайта и на онлайн залозите.

Регистрация БЕТ365 

А самата регистрация в сайта е направена по много лесен и достъпен начин, като отнема само няколко минути. Единствено е нужно да внимавате и да въведете коректно вашите данни, за да може Bet365 да верифицира вашата сметка. Също така е важно да се отбележи, че за да ползвате този сайт, трябва да сте пълнолетен. А верификацията е възможно да бъде направена чрез сканирано копие на някой от документите, които се приемат като достоверни – лична карта, шофьорска книжка или международен паспорт. Комуникацията за верификация се извършва по имейл, а личните ви данни са гарантирано защитени.

Освен че регистрацията е лесна, че самият сайт е много достъпен за ползване и максимално изчистен, не трябва да се притеснявате дори и да забравите паролата си. Ползвайки бутонът в горния десен ъгъл, гласящ „забравена парола/логин/“ съвсем лесно ще може да възстановите своя достъп.

Самият сайт на Bet365 е уникален. Тъй като работи със залози в реално време, коефициентите се сменят непрестанно, информацията се обновява на всеки две секунди, а базата данни, с която работи е многомилионна. Въпреки тази натовареност, движенията в сайта стават почти мигновено, всички цифри, коефициенти, срещи, отбори са много добре видими и сайтът е изключително добре структуриран. Първоначалното впечатление на нов потребител може да е, че сайтът е стресиращ и сложен за ползване, тъй като данните с които работи са наистина изключително многобройни, но само след няколко минути, потребителите бързо разбират, че първоначалното им впечатление далеч не отговаря на истината.

Най-силната част на Bet365 са спортните залози. И при това залози могат да се правят не само на основните лиги и първенства, включени са също и всички подгрупи и дивизии на всички разнообразни спортове. Именно това високо разнообразие прави разделът за спортни залози най-посещаваният в сайта, както и ползвания раздел. И освен, че са достъпни залозите за основните първенства и почти всички възможни спортове, едно от огромните предимства на сайта е, че предоставя и изключително разнообразие от вариации на комбинациите. Една от главните причини за така сериозното развитие на компанията на пазара е, че в сайта се съпоставят коефициенти от цял свят и сайтът се старае да предложи малко по-високи стойности с цел удовлетворяване и на най-капризните потребители и играчи.

Коефициентите, които се предлагат на живо в сайта, биват три вида – дробни, десетични и американски. Основно, както и най-вече от българските потребители, се ползват десетичните коефициенти. И залозите, които се правят не са само за резултат от изхода на играта или мача, те могат да са за сет, полувреме, гейм и още много други. А за любимата игра на поколения и държави, а именно футбола може да се залага на каквото се сетите – тъчове, корнери, време на отбелязване на гол и т.н.

И тъй като Bet365 държи да остане начело в списъка на най-добрите букмейкъри, то новите клиенти са повече от добре дошли, а привличането им е в следствие на добавките и бонусите, които сайтът предлага. Информацията на сайта непрестанно се обновява, като през определен период от време се пускат интригуващи нови промоции. А на всеки нов играч се предоставя безвъзмезден бонус, който в случая на българския пазар е 100 лв. Което означава, че като се регистрирате и депозирате сто лева, от сайта ви предоставят още толкова като сума. За да можете да ползвате предоставения бонус е нужно обаче да превъртите веднъж сумата, която сте депозирали. И разбира се има известен период в който да го направите това, иначе губите бонус кода – и това е съвсем нормално, тъй като основната цел на сайта е направата на залози.

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.