Rolland INSIGHT MAN HAIR & Cleanser BODY Shampoo Шампоан за коса и тяло специално за мъже 250мл

1
358
Добави коментар
mashbg
mashbg

The INSIGHT MAN е професионална  линия козметика за мъже . Сертифицирането на ECO BIO, заедно с дерматологични проведените изпитвания, гарантира безопасни, ефективни формули с множество функционални свойства, благодарение на органични масла и екстракти, които те съдържат. Beard подстригване – използване на специални продукти за почистване, омекотяване и подхранване – играе важна роля в тази насока, така че винаги да изглежда подреден и чист.

ECO БИО КОЗМЕТИКА СЕРТИФИЦИРАНЕ

ICEA е един от най-признатите органи в сектора за сертифициране на екологични и етични. сертифициране Eco Bio Cosmesi на първо място отговаря на необходимостта от зачитане на благосъстоянието на организма, затова избора на сертифициран продукт е най-добрата гаранция за тяхната защита. Това означава използване на продукти, чиито суровини са били избрани и избран след строгите процедурни насоки, чиито принципи са основани на понятията Organic, екологична и Natural. Екологични и етични институт за сертифициране, е консорциум, който следи и удостоверява компании, които осъществяват дейността си по отношение на хората и околната среда, защита на достойнството на мъжете и жените по време на работа и правата на потребителите.

INSIGHT MAN HAIR & BODY Cleanser 

Той уважава хидролипиден баланс на кожата.

Нежен почистващ разтвор за коса и тяло. Показан за често миене, тя зачита хидролипидния на кожата 

баланс.

Екстракти

ORGANIC ДАТА ЕКСТРАКТ – подхранващо и успокояващо действие,  има хидратиращи  и тонизиращи свойства. Антиоксидант, ЗАЩИТНО го предпазва от агресията на външни агенти, поради високото флавоноид и витамин съдържанието.

БИО масло от чаено дърво  –  антисептично, ПРЕЧИСТВАНЕ: тя изпълнява противовъзпалително и антибактериално действие, противодействие на раздразнения. Балсамов, освежаващо: благодарение на неговата характерна миризма, тя изпълнява освежаващо и регенериращо действие върху кожата.

БИО екстракт от алое –  успокояващо, противовъзпалително: повишени наличието на минерали в този екстракт улеснява лечението на раздразнена или възпалена кожа. ОВЛАЖНЯВАЩ, реконструкция: поради съдържанието на витамини и полизахариди, в който то извършва успокояващо действие.

 

Как да използвате

прилага достатъчно количество от продукта върху влажна кожа и върху косата, нежно масажирайте и изплакнете.

Размер

250ml