Да привлечем и задържим любимия си | Списание БИЖУ

2
598
Добави коментар
Biju_shop
Biju_shop

1. Мъжът е ловец – бъдете плячката, която ще го улови! Правило: Използвайте тактиката на „хлабавата каишка“. Хем го допускате до себе си – нежна и внимателна, хем лекичко се изплъзвате от време на време, за да се впусне отново в преследване. Понякога можете да си позволите да сте малко капризна или недостъпна. Важното е да не прекалявате и да не изпадате в крайностите да сте: – прекалено лесна и директна; – прекалено ледена и недостъпна; – дълго намусена и мрънкаща.

2. Играта продължава – да задържим любимия. Има две неща, които никога не трябва да забравяте: 1. Не засягайте и обсъждайте финансовото му състояние 2. Бъдете нежна и се погрижете за детето в него.

Съвети: – хвалете любимия за жестовете и постъпките, които са ви харесали или зарадвали; – подчертавайте положителните му качества, не пропускайте да му казвате колко е умен, съобразителен, смел и т.н. – харесвате идеите му – не крийте възторга си. Правило: Не прекалявайте! Ненужните и прекалено чести комплименти могат да накарат половинката ви да се възгордее прекомерно или да реши, че му се подигравате.

Съвети: – дори и да сте по-добра от половинката си в нещо, не си давайте вид на много умна и разбираща. Това ще му даде самочувствие на силен и достоен. – не доказвайте правотата си на всяка цена, възможно е да накърните гордостта на любимия. Правило: Когато сте убедена как трябва да се постъпи, опитайте спокойно и ненатрапчиво да подскажете правилнното решение. Има фрази, които са уместни в тези случаи: “ Неотдавна прочетох, че…“ , “ Спомних си, че…“ и др.

3. Продължението – да запазим себе си – полагайте грижи за външния си вид, – развивайте се като личност. Правило: За да се чувствате по-добре и да бъдете по-високо оценявана от любимия си, отличавайте се с индивидуалност. Бъдете ангажирана със занимания, които ви харесват и в които сте добра. Дали ще изберете спорт, танци, кариерно развитие или шиене, е въпрос на ваш избор, но е важно да се изявявате в нещо и да се обогатявате личностно. А вие как поддържате интереса на любимия си? Споделете или ни пишете на [email protected]