CARP ACADEMY Сигнализатори 3+1, WDX Sensor Set, Аксесоари за риболов на шаран и монтаж на косъм

1
775
Добави коментар
yanimar
yanimar

Супер висококачествено и прецизно изпълнение на ултра модерните безжични системи за известяване на кълването.

Сигнализаторите за риболов притежават изключитела възможност за отчитане на сигнал.

Работещият обхват на „майката“ или „базата“ /безжичен дистанционен приемник/, на открит терен достига от 250 до 300 метра.

Сензорите или т.нар. индикатори /звънци/ са с компактни размери от 11.5 cm. х 6.0 cm. и се захранват от 9V батерии.

Притежават гумирано тяло, предотвъртяващо приплъзване при монтаж, финна настройка на тон, сила на звънене и чувствителност.

Също така се отличават и с висока чувствителност на лицевите бутони /сензори/ и кристални LED светлини /светлинна индикация/ с много висока видимост.

Като екстри самите сигнализатори за риболов имат и се отличават с интегрирана система за риболов през нощта, „Нощна светлина“, която се включва автоматично чрез фотоклетка. 

Отделно имат и различен сигнал за индикиране на кълване или пропадане (връщане).

Всеки сигнализатор за риболов е с влагозащитен, външен говорител, различна светлинна индикация и отделно индивидуално отчитане, което Ви се показва цветово на приемника. 

„Майката“ има вградена фунция “ Памет“, която Ви показва последната индикация в съответният цвят.

Също така при нея има възможност и за безшумен режим на работа, т.е. в режим само на вибрация.

Всеки индикатор притежава специален жак за монтаж на суингер /обтегач/.

Има отделен бутон за включване и изключване. 

Резбата за монтаж е стандартна и е съвместима със стойките за риболов /Rod Pods/.

Важно: Комплектът е съвместим и с четвърти единичен сигнализатор за риболов, с жълт цвят, който се предлага отделно, по желание и при нужда!

* Как напрактика става „връзването“ на 4-ти индикатор към комплекта на същата честота? За да присъедините успешно 4-ти сензор към комплекта, трябва да рестартирате цялата система.

Това става като натиснете 1 път, с тънък предмет в специално предназначеният за тази цел отвор, който се намира над 4-те светлинни индикации на „майката“ или „базата“.

Натискайки 1 път, изтривате цялата връзка на работната честота между „майката“ и отделните сигнализатори.

Като натиснете 2-ри път, вече влизате в режим на ново търсене, синхронизиране и връзка между „базата“ и отделните индикатори.

С това натискане вече трябва да Ви се визуализира на безжичният приемник, „майката“ първият цвят индикатор.

Това означава, че „майката“ чака сигнал от съответният цвят сензорен индикатор.

Трябва да включите съответният цвят „аларма“ и да направите фиктивно триене през ролката, намираща се в средата.

По този начин „базата“ ще разпознае съответният цвят сензор и ще се синхронизира на уникална честота на работа.

Вече сте „вързали“ първият индикатор с „майката“ и сте готови да продължите по-нататък.

Натискате отново 1 път с тънък предмет бутона, който се намира отгоре до антената на „базата“ и ще Ви светне 2-рият цвят.

Отново минавате по горе-посочените стъпки.

После правите 3-ти и 4-ти път това упражнение, съответно трябва да Ви се визуализират 3-ти и 4-ти цвят на „майката“ и след като завършите тази процедура, Вашият комплект ще работи на уникална честота с 4-те сензорни индикатора.

Времетраене на процедурата: 1-2 мин. /Всичко това е описано подробно в книжката с инструкции, която върви като неразделна част от комплекта, който сте закупили./

Важно: Препоръчваме използването и употребата само и единствено на алкални батерии! * Използването на качествени алкални батерии, с актуален срок на годност може да удължи живота на Вашите сигнализатори и да се предотварти т. нар. „окисляване на батериите“, което от своя страна би довело до дефектиране на самите алармени системи, вследствие на небрежно отношение!

Цвят на светлинната сигнализация: Червен, Зелен, Син Външен цвят на сигнализаторите: Черен мат Бутон V: Сила Бутон T: Тон Бутон S: Чувствителност Бутон M: Памет /отнася се само за „майката“/ Бутон  : Безшумен режим, активиране на вибрация /отнася се само за „майката“/