PVC Ламперия | Цени пвц облицовки | PVC Style

3
985
Добави коментар
holz
holz

Ние имаме богат опит в продажбите на PVC ламперия  на едро и дребно и доставяме желаните от вас продукти в цялата страна.

Външен вид на завършек на стените имат огромно влияние върху естетиката и състава на интериора. Ние предлагаме широка гама от стенни панели с които до направите неповторими вашите стени и тавани

Стенните PVC ламперии са един модерен и икономичен вариант за стенни покрития с широк спектър от приложения. Голямото разнообразие от вътрешна облицовка 250мм позволява да изберете цвят и стил към всяко помещение.

Те могат да се използват както в области като перални,  гаражи така и в жилищни интериори – особено в бани, кухни.ПВЦ панелите са характерни с  лесна инсталация и висока устойчивост на износване.С допълнителните профили и  универсаленият профил B6 може самостоятелно да завършите облицовката по стените и тавана на всяка стая.

Предлагат се в богата цветова гама в няколко колекции, включително облицовки, имитиращи мрамор или дърво. Ламперията се характеризира с трайност, устойчивост на влага и лесни за почистване. Монтажът е лесен и  бърз.

С богати цветове и функционалност ламперията с ширина 25см са идеални за голямо разнообразие от приложения на закрито