10 факта за идеален секс! | За един по-щастлив живот!

2
326
Добави коментар
Biju_shop
Biju_shop

1. Аромати – определени аромати освен да ни настроят романтично, могат и да подействат на биологичните процеси в организма. Ароматите на иланг-иланг, рози, жасмин и бергамон, засилват кръвообращението. Така се стича повече кръв в малкия таз и го подготвя за активни действия по време на сексуалната игра.

2. Легло на колелца – за да не разруши еднообразието и рутината вашата страс, на всеки 6 месеца трябва да внасяте промяна или да добавяте нещо ново в интимния си живот. Ако си имате едно легло на колелца (може и разтегателно фотьолче) ще можете лесно да го местите не само в рамките на стаята, но и из цялата къща. Купете си специално диванче за сексуални лудории. Всяко ново нещо покачва адреналина, който събужда хормоните, пораждащи желанието за секс.

3. Тишина – музиката може и да ви настои на любовна вълна, но пробвайте и пълната тишина. Слушайте само сърцата си и любовните въздишки на партньора си.

4. Температура – най-подходящата температура за идеални сексуални постижния е 22-23 градуса, нито повече, нито по-малко. Ако е по-топло влияе негативно на производството на тестостерона и мъжът може да не е в най-добрата си форма.

5. Чорапки – според холандски специалисти температурата на женските крака има пряка връзка с оргазма и. Колкото и са по-студени, толкова по-трудно ще достигне до върха на изживяванията си. Решението за това е или загряващ масаж на стъпалата преди секс или топли чорапки. Секси червени чорапки на сърчица могат да бъдат вашия сигнал какво искате за следващите няколко часа.

6. Огледало – не става въпрос за специално огледало на тавана, а за обикновено такова на тоалетката ви. То ще събуди не само вашето желание, но и това на партньора ви. Внимавайте да не сочи към вратата, както и само към единия партньор. И в двата случая ще намали либидото ви. Според сексолозите, а и фън-шуй специалистите, огледалото трябва да отразява природна или романтична/еротична картина. Разположете го така, че да се вижда подходящото изображение.

7. Огнени тонове – оттенъците на жълтото, оранжевото и червеното, стимулират сексуалното желание, докато небесносиньото, гълъбовосивото и млечнорезедавото го потискат. Затова изберете подходящия цвят за стените на спалнята си (може само и една).

8. Еротични статуетки/рисунки – избирайте тази декорация само за спалнята си. Премахнете всички плюшени играчки, които ви напомнят за детството, защото тогава едва ли сте мислили за интимни ласки. А това може да убие апетита ви. Ако все пак искате плюшени аксесоари, заложете на възглавнички във формата на сърца.

9. Влажни кърпички – дръжте подръка пакет със влажни кърпички, за да забърсвате потта си. Понякога при сблъсъка с биологичните секрети на мъжа, в женския организъм се включва защитна система, която произвежда хормони, намаляващи чувствителността на ерогенните и зони. Влажните кърпички са добър вариант не само затова, а и за включване в любовната игра. Нежно „почистване“ по тялото на партньора ви, може да му донесе неописуемо удоволствие.

10. Мек халат – сатенен, пухкав или плюшен, той може да бъде покана за половинката ви да се пресегне и да го свали. Меката материя върху голото ви тяло допълнително ще изостри сетивата ви и ще ви подготви за страхотни преживявания.

Коя от идеите опитахте? Споделете и вашите тук или на [email protected]

Вижте още тук …