Пламен Богданов пред SVETSKO.bg: Момичето до мен не е популярно!

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

снимка: Big Brother

Пламен Богданов е една от новите звезди в българския шоубизнес, познат ни от участието си в последния сезон на Big Brother и VIP Brother Bulgaria. По време на шоуто се появиха слухове, че той е имал връзка с две от най-популярните имена на българската музикална сцена – Преслава и Джена.

Пламен не крие слабостта си към красивите жени, а за себе си казва, че се харесва много и оценява външния си вид перфектно.

„Сексът е нещо, което правя по-добре от всеки. Искам всички най-красиви българки. Наведнъж! Харесвам естествените жени, които имат естествена красота и красиви усмивки. Николета Лозанова, Маги Желязкова, Алисия, Бориса Тютюнджиева – всички те са естествено красиви и не мисля, че биха ми отказали…“, споделя Пламен Богданов във визитката си за Big Brother.

Ние от SVETSKO.bg се срещнахме с Пламен Димитров месеци след шоуто, за да ни разкаже за всичко ново около него. Риалити звездата се похвали с нова любов и нов бизнес – той вече е лице на столичния клуб „Версай“ и прави първи крачки в модния бизнес.

Откриване на клуб „Версай“ / снимка: ХАЙЛАЙФ

Чувстваш ли се ВИП след участието ти в Big Brother и VIP Brother Bulgaria?

Пламен Богданов: Аз не се чувствам и не мога да се нарека ВИП. Според мен типичен пример за това определение в Къщата бяха Ернестина Шинова и дует Ритон. Те са достоен пример за България.

С какво ще запомниш участието си в предаването и би ли приел покана да участваш отново?

Пламен Богданов: Разбира се! Дори бих си занесъл багажа пеша на рамо. (смее се)
С голяма удоволствие ще участвам отново! Това е емоция, която трябва да се изживее.
Big Brother e ТОП шоуто на България! Приятно изненадан съм от самия формат – целият  екип са изключителни професионалисти.

По какъв начин  се промени животът ти след Big Brother?

Пламен Богданов: Определено в положителна насока. Престоя ми в Къщата ме направи много по-силен като характер. Щастлив съм, че се научих да оценявам малките неща и да им се радвам.
Не мога да се оплача и от липса на интерес към мен след предаването… (смее се)

Би ли участвал в други риалити формат?

Пламен Богданов: Не. За мен Big Brother беше уникално изживяване  и на този етап бих искал единствено да преживея това приключение отново.

В какви отношения си с Преслава в момента?

Пламен Богданов: Нямам никакви взаимоотношения с Преслава. Единствения ми контакт с нея е свързан около работата с клуб „Версай“.

А с Джена?

Пламен Богданов: С нея също ни свързва само работата в заведението, тя беше специален гост на официалното му откриване. Не съм запознат добре, но разбрах, че е сгодена. Пожелавам й щастие!

Коя жена е ТОП-а на България?

Пламен Богданов: Моята!

А коя жена е с най-красивата усмивка?

Пламен Богданов: Отново моята жена!

А твоята жена е…

Пламен Богданов: Момичето до мен не е популярно. Запознахме се случайно на касата в един магазин. Когато я видях не спрях да мисля за нея. Не сме заедно от много време, но е достатъчно, за да мога да я опозная и да усетя какъв човек е. В момента грея от щастие и причината е само тя!

А какво те впечатлява в една жена?

Пламен Богданов: Аз съм голям ценител на женската красота. Прави ми впечатление всичко: маниери, обноски, усмивка, походка, кожата, косата…
Една жена трябва да излъчва увереност, самочувствие, трябва да си знае цената.

С какво се занимаваш в момента?

Пламен Богданов: В момента съм лице на клуб „Версай”. Също така имам свои бижута и тениски.
През март е много вероятно да замина на конкурс в Турция – „Най-красиво лице на Европа”, за който все още водя преговори.

Какво ще пожелаеш на читателите на SVETSKO.bg?

Пламен Богданов: Да бъдат ТОП и да се чувстват винаги добре дошли в клуб „Версай”.

Интервю: Вяра Георгиева

Коментари

comments