Калина 2012

28
299
Добави коментар
djmarti13
djmarti13

Нова технология за Еко почистване

Фирма за почистване КАЛИНА-2012 БЪЛГАРИЯ

Акцентира в нова технология – професионалното ЕКО почистване.

Както за нас, така и за нашите клиенти е важно услугата да се извърши качествено и бързо и с минимална употреба на химически препарати.

За целта ние инвестирахме в една иновативна технология наречена парна екстракция

Този метод на работа ни помага значително да намалим употребата на индустриална химия. Чрез парната екстракция достигаме и до най-недостъпните кътчета в даден имот. Съествуват много места където е непосилно да се третира с човешка ръка или ако все пак е възможно ще отнеме доста усилия и време.Добри примери за това са щори, специални подови настилки, абсорбатори и др.

С помощта на иновативната технология така наречената парна екстракция ние успешно намалихме физическото усилие, употребата на индустриална химия и най- вече времето за извършване на дадена дейност. И всичко това с безкомпромисно добри крайни резултати.

Пример :Почистване на радиатор С този вид технология са нужни няколко впръсквания на парата, която прониква дълбочинно в недостъпните детайли /между ребрата/ и с мощния вакум изсмуква всичко , което е разтворила парната екстракция. След извършване на тази процедура радиатора е безупречно почистен.

Благодарение на иновативната технология, добре обучен персонал и не на последно място-добра организация ние от фирма „Калина 2012“ продължаваме да радваме нашите клиенти и да печелим нови.

 

Нова технология за Еко почистване

5 (100%) 3 votes

Tagged еко почистване, нова технология за еко почистване, парна екстракция