Бет365 Затвори Залог | Използвай бет365 затвори залог и вземи печалбата си преди края на мача

2
376
Добави коментар
Bonuskodove
Bonuskodove

Бет365 Затвори Залог е една от най-използваните услуги на bet365. С бет365 затвори залог имате възможност да контролирате Вашите залози, като вземете печалбата си преди края на на заложените от Вас събития!

Бет365 затвори залог е услуга на онлайн компанията за спортни залози бет365. Нужно е да имате бет365 регистрация, за да можете да се възползвате от това предложение. Сега може да вземете 100 лева бет365 бонус при регистрация, ако използвате нашия бет365 бонус линк по-долу.

ВЗЕМИ 100 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТ365

Как да използвате Затвори Залог?

Бет365 затвори залог Ви дава възможност да контролирате залозите си, като при използването на функцията ще получите възвръщаемост на средства преди края на заложените от Вас събития. С това предложение може да затваряте залозите си частично или напълно. След като направите залог, имате възможността да не чакате крайния резултат на заложените събития, а да следите селекциите си и да затваряте залог в избран от Вас момент. Във всеки един момент, в който сте се класирали за услугата бет365 затвори залог и желаете да затворите залога си, е нужно да натиснете бутон Затвори Залог под Вашата селекция. При избор да затворите залога си напълно, сумата предложена от бет365 ще бъде бъде уредена в баланса Ви и крайните резултати на заложените от Вас събития няма да повлияят на сумата изплатена по сметката Ви. При избор на частично затваряне на залог, трябва да активирате плъзгача за Затвори Залог, да изберете желаната от Вас сума, която да получите като затворен залог и тази сума ще бъде уредена в баланса Ви. Останалата част от Вашия залог ще бъде уредена според крайните резултати на събитията свързани с него. Вижте отдолу как изглежда бет365 затвори залог в сайта на бет365.

Сумата която бет365 Ви предлага по време на Вашия залог зависи от това как се развиват заложените от Вас събития. Стойността може да е по-голяма или по-малка от началните заложени от Вас средства, което Ви позволява да гарантирате печалба или да намалите потенциална загуба.

Фукцията Затвори залог е достъпна само за определени събития, мачове и пазари преди мач и на На Живо, за единични и множествени залози за много спортове, включително Футбол, Тенис и Баскетбол. За момента частично затваряне на залога е достъпно за единични залози и директни множествени залози, като не е налично за другите възможности за множествен залог. Ако Затвори Залог е достъпен преди началото на заложеното от Вас събитието, но бет365 не предлага събитието На Живо, Затвори Залог няма да може да бъде използван след започването на събитието.

Как да следите Вашите залози и да използвате Затвори Залог?

Когато се логнете в сметката си, Вашите неуредени залози ще бъдат показани до секцията Мои Залози на Фиша. Натискайки Мои Залози ще видите всички налични залози, както и тяхната сума за затваряне на залога. Бутон Затвори залог ще затвори напълно фиша Ви и ще изплати предложената от бет365 сума по сметката Ви. Ако натиснете иконката до бутон Затвори Залог, ще активирате плъзгача за Затвори Залог, който Ви позволява да изберете желаната от Вас сума за частично затваряне. В полето На Живо в секция Мои Залози ще може да видите залози, които са На Живо, както и текущия резултат и сума за Затвори Залог.

В тези секции може да направите някои от събитията Ви ‘любими’, чрез натискане на звездичката, когато тя се покаже. След като натиснете звездичката, избраната селекция ще се премести горе на Фиша, позволявайки Ви по-лесно да следите развитието на залога.
В секция На Живо, Също може да използвате тази функция, като изберете Мои Залози от меню На Живо. Ще се появи подзаглавие, което позволява да видите всички залозите, които садостъпни за затваряне, докато използвате някоя друга функция като Пряко Предаване или Мач На Живо.

Функцията Затвори Залог е достъпна и на устройства, като мобилен телефон или таблет. По същият начин трябва да изберете секция Мои Залози от горната част на страницата и да видите в Затвори залог наличните залози за затваряне!

Освен предложението бет365 затвори залог, в сайта на бет365 може да се насладите на още много други промоции и оферти като бет365 отменен залог, бет365 бонус за евро мачове и други!