„Пазители на галактиката“, vol. 2

2
695
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

С по-голямо нетърпение от продължението на филма се чака само саундтракът му

През 2014 г. „Пазители на Галактиката“ се превърна в един от най-успешните и харесвани филми по комикси. Продължението му, по кината през май 2017, ни среща отново с героите на Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Батиста, Брадли Купър и Вин Дизел.

Те са определяни като „най-странната сбирщина от супергерои“, но напоследък срещнаха сериозна конкуренция за тази титла от „Отряд самоубийци“ и кандидатите за български президент в избори 2016…

Затова в първите разпространени кадри отново се залага на комичните моменти: Питър Куил / Звездния повелител, който продължава да е лудо влюбен в зелената Гамора, но тя не отговаря достатъчно пламенно на чувствата му, затова с прегръдка го утешава Дракс Унищожителя, тъй като под плашещата обвивка на татуирания исполин се оказва, че бие голямо и топло сърце.

Завръщат се и най-колоритните членове на петорката: шантавият говорещ енот Ракетата и дървото Грут, който е все още мъничка издънка, след като се жертва, за да спаси приятелите си.

По първия плакат, споделен от режисьора Джеймс Гън в „Туитър“, личи, че към тях в положителни роли се присъединяват оцветените в синьо персонажи на Карън Гилън и Майкъл Рукър.

С нетърпение очакваме да видим (по-скоро чуем) и песните от втората сборна касетка, която Питър все още не е прослушал. Засега в първия трейлър звучи хит от ретро саундтрака на предишния филм – Hooked on a Feeling (1974) в изпълнение на шведите Blue Swede, кавър на парче от 60-те.