Ревю на Klear – платформа за p2p кредитиране и инвестиране

4
290
Добави коментар
frvasileva89
frvasileva89

Ревю на Klear – платформа за p2p кредитиране и инвестиране

23/02/2017/ Станимир Ненов /

Автор: Станимир Ненов
Създава и подобрява човешки екосистеми. Помага и на други да създават. Отличен в „40 до 40“ и с грамота „Джон Атанасов“ от Президента на РБ. Основател и предприемач | stanimirnenov.com

Още от by Станимир Ненов
Follow Станимир Ненов on

Много рядко услуга ме впечатлява толкова много, че да не спирам да говоря за нея. В случая голямата радост е, че е българска! Правим ремонт вкъщи и не ни достигнаха 10,000 лв. Не исках да се обръщам към близки и приятели. Не ми се занимаваше с банки. От години следя P2P lending-a в САЩ, а от скоро дейността на KLEAR в България.

Реших да ги пробвам. И ме отвяха с невероятен UX, прозрачност, професионализъм, отзивчивост и коректност.

В неделя вечерта попълних интеркативна форма на сайта им. Всички документи подписах онлайн и със смс код. Поисках 10,000 лв., които да върна за 12 месеца. Ясно ми показаха кога какви пари дължа. Договорът беше ясен, без ситен шрифт и излишни клаузи. Общите условия също бяха изпипани до последния детайл. Техният невероятен UX стига и до Общите условия! 

Всичко, което дължа обратно е около 480 лв. повече. 150 лв. такса за Klear, а останалите пари – лихва за инвеститорите в P2P.

Взимаме 10,000 лв., връщам 10480 лв. Това е.

Без никакви други такси, обезщетения, условия и т.н. Ако реша да върна преждевременно парите – няма проблеми, правя го без неустойки. Всичко става онлайн от профила ми.

В неделя вечерта системата им ме пита къде е удобно да направим видео разговор: вайбър, скайп, фейсбук?

На другия ден се чухме точно в 14 часа (както бях поискал). Проведохме страхотен разговор за 3-4 мин. След няколко минути кредитът ми беше одобрен. Парите бяха при мен на другия ден.

Невероятни! Успех, KLEAR! След ремонта ще ви пробвам и като инвеститор!

Статията е публикувана първоначално в Advokatami.bg