Астрология на скъпоценните и естествени камъни – хороскоп според зодиакалния знак

19
342
Добави коментар

Как да изберем своя естествен камък според астрологията, звездите и хороскопа? Още информация за естествените и скъпоценни камъни в он-лайн бутик: www.vilerge.com

Още от древността много хора вярвали в силата на скъпоценните и естествени камъни. Най-вече ведическата астрология в Индия приписва голяма сила на скъпоценните камъни и поощрява тяхното носене като талисман срещу лош късмет. Ведическите астролози призовават силата на индийските богове и планети, за да предсказват бъдещето и да помогнат на хората да избягнат потенциалното негативно въздействие на планетите във всички аспекти на своя живот. Според тези астролози определени скъпоценни камъни могат да предотвратят или стимулират въздействието на планетите и като носят подходящите камъни, хората могат да използват силата на планетите, за да постигнат успех и да поддържат добро здраве.

Подходящият камък за даден човек в определен момент зависи от лъчистата енергия, която всяка планета излъчва. Тази енергия се отразява различно на всеки човек в зависимост от зодиакалния му знак и разположението на планетите в хороскопа му. Понякога влиянието е благоприятно, но друг път планетарните условия могат да се променят и да имат отрицателно въздействие върху вашия живот. В този случай астролозите могат да ви посъветват кой камък да носите, за да противодействате на отрицателното разположение на планетите.

Камъкът, който използвате за тази цел не трябва просто да е определен вид, но за постигане на оптимален ефект той трябва да бъде чист и без дефекти като пукнатини или други несъвършенства. Освен това повечето астролози държат астрологичният камък да не е по-малък от 2 карата. Ведическата астрология свързва планетите с различни скъпоценни камъни, често познати като като Джьотиш камъни, както следва:

Слънце:    Рубин. Допустимите алтернативи включват червен шпинел, гранат родолит, червен турмалин и гранат алмандит. Луна:    Естествена перла. Допустимите алтернативи включват перла с тъканно ядро, перла от Южно море и лунен камък. Марс:    Червен корал. Карнелианът е приемлива алтернатива. Меркурий:    Смарагд. Допустимите алтернативи включват зелен турмалин и перидот. Юпитер:    Жълт сапфир. Алтернативите включват други жълти камъни като топаз, берил или цитрин. Венера:    Диамант. По-евтините алтернативи включват бял сапфир, данбурит, фенакит, бял топаз и бял циркон. Сатурн:    Син сапфир. Алтернативите са танзанит или аметист. Раху:    Гранат хесонит. Алтернативите са оранжев циркон или гранат спесартит. Кету:    Хризоберил или котешко око.

Как да изберем своя естествен камък според астрологията, звездите и хороскопа? Още информация за естествените и скъпоценни камъни в он-лайн бутик: www.vilerge.com

Последните две, Раху и Кету, не са планети, а по-скоро обозначават двете точки, в които пътищата на слънцето и луната се пресичат, докато те се движат в небето. Това са точките, в които настъпват слънчеви затъмнения. В индийската митология Раху е главата на демона, който предизвиква слънчево затъмнение, когато слънцето, луната и земята се подредят на една и съща зодиакална дължина. Смята се, че Кету оказва голямо въздействие върху човешкия живот и цялото сътворение. Във ведическата астрология Кету символизира както доброто, така и лошата карма, нашата духовност и свръхестествените влияния. Така че, ако имате чувството, че животът ви не върви по план или че някакъв лош късмет съпътства всеки ваш ход, можете да се консултирате с ведически астролог и да си купите камък, който да ви предпазва – а и да ви краси.

= = = = = = = = = =

Изненадай любимите хора с уникални подаръци за рожден ден или празник | Ръчна декорация | Свети Валентин | 14 Февруари | 8 -ми Март |  Коледа | Нова година |

други предложения, може да се разгледат – ТУК.

– ОЩЕ: Зад името над ВИЛЕРЖЕ© стои артистичната натура на Велислава Каймаканова – Ножарова. Декоратор, фотограф, и дизайнер на интериори. Бижута ВИЛЕРЖЕ© се предлагат единствено във виртуалното пространство. Може да направите избора и поръчката си, като пишете на лично съобщение във фен страницата (тук), е-мейл: [email protected] или директно през он-лайн магазина на адрес: www.vilerge.com  / натискайки бутон “добави в количката”.

– Пълната информация за бижутата, може да бъде намерена – ТУК. – Запознайте се с условията за доставка – ТУК. – Имате още въпроси, може да ги зададете – ТУК.

ИЗНЕНАДАЙТЕ ЛЮБИМИТЕ ДАМИ С ЛУКСОЗЕН ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР

ОТ  СТИЛНИ  РЪЧНО-ДЕКОРИРАНИ БИЖУТА С ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ ВИЛЕРЖЕ©

ТУК