Как да изглеждаме по-млади | За един по-щастлив живот!

3
285
Добави коментар
Biju_shop
Biju_shop

Всички остаряваме, но защо трябва всеки да го забелязва?! Малко усилия от наша страна и сме в състояние да заличим доста от годините. Всичко това може да се постигне без скалпел и интервенции за подмладяване. Първото и основно условие е да бъдете позитивни и да се чувствате по-млади отколкото сте.

Необходимо е само правилно да се грижим за кожата си и да не допускаме ранната поява на дълбоки бръчки. Ето какво задължително трябва да ползвате, за да бъдете секси, енергични и да изглеждате на годините, на които се чувствате. – дневен крем с UV – защита – ползвайте анти-ейдж кремове. Те съдържат полезни за кожата витамини, антиоксиданти, подмладяващи съставки. Тези кремове ще изгладят фините бръчки, ще премахнат петната, ще подобрят еластичостта на кожата. Така ще добиете свеж и бляскав вид на лицето. Можете да добавите и подходящ серум за кожа, за по-бърз ефект.

ВНИМАНИЕ Не забравяйте шията! Всичко, което нанасяте на лицето, нанесете с нежни масажни движения и на нея. Те трябва да запазват свежестта си еднакво.

– хидратиращ крем за тяло – кожата на тялото също губи еластичността си и при недостатъчни грижи ще добие онзи сух, сбръчкан вид. А на свежо и бляскаво лице изобщо не подхожда. Изберете подходящ крем или балсам и нанесете по цялото тяло. Така хем ще се засили кръообращението ви, хем ще се насладите на времето със себе си, а и ще подхраните кожата си. – нощен подхранващ крем за лице – тези кремове са специално разработени за времето, когато кожата се регенерира и почива. По време на нощния сън, кожата изхвърля натрупаните токсини, поема новите съставки и отпочива. – почистващ лосион/тоник/мицеларен разтвор за лице – почистването на лицето е най-важната грижа за кожата на лицето. Чистата кожа поема по-лесно полезните съставки, намаляват появата на комедони и пъпки.

ВНИМАНИЕ Почиствайте лицето си редовно – сутрин и вечер. – крем за ръце – в чантата, в колата, в кухнята, в спалнята. Кремът за ръце трябва да е навсякъде.

ВНИМАНИЕ Възрастта на жената се познава по шията и ръцете!

Съвети: – при леки бръчки – козметика, която подхранва и възстановява кожата; – дълбоки и очертани бръчки – за съжаление няма крем, който да може да ги изглади до съвършенство, нито да прибере отпуснатия контур на лицето. Все пак подхоящия крем за възрастта ще подобри кожата ви и бръчките няма да изглеждат толкова дълбоки и видни. – равен и красив тен – фон дьо тен, тонален крем, ВВ крем. Те ще прикрият възрастта и умората. С времето производството на колаген намалява и тенът не е същият. Добавете и две-три минавания с четчица розов, прасковен или бронзов руж и ще изглеждате румени и свежи; – специално за дните, когато искате да сте особено привлекателни , нанесете на тялото си олио за блясък вместо хидратиращия си лосион за тяло. Така целулитът, зачеряванията и неравностите по кожата, ще станат по-малко видими. И ако все пак днес не се харесвате, изглеждате уморени, то заложете на аксесоарите: оригинални очила, цветни обици, впечатляващо бижу или шал.

Трудно ви е да изберете подходящите за вас продукти. Пишете ни и ще ви консултираме безплатно! [email protected]

Продукти за красота вижте тук …