Албания - Лято 2017 Автобусна програма за 7 нощувки - Почивка в Дуръс, Албания Follow

Албания - Лято 2017 Автобусна програма за 7 нощувки - Почивка в Дуръс, Албания

Цена от 438лв. на човек

График на отпътуване :

Град

Час на отпътуване

Стара Загора

20.00 часа

Пловдив

21.30 часа

Пазарджик

22.30 часа

София

24.00 часа

Отпътуването ще се осъществява в ден петък! Тръгване от Велико Търново, Габрово и Казанлък се осъществява при записани минимум 10 човека за всяка от обявените дати, като се начислява доплащане за трансфер. Цената за трансфера на човек е: от Велико Търново - 20 лв., от Габрово - 15 лв. и от Казанлък - 10 лв. 

 

Пакетните цени включват: * Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут. Поради труднодостъпното местоположение на    * хотелите и с цел избягване на излишно обикаляне по хотелите, както и в зависимост от броя записаните * туристи е възможно транспорта да се осъществява и с лицензиран микробус * 7 нощувки в хотел по избор на съответната база на хранене * Медицинска застраховка със ЗАД "Алианц България",покритие 5000 евро (за лица до 65 години) * Представител на TA по време на пътуването * Всички пътни и магистрални такси 

Пакетните цени не включват:

Туристическа такса в размер 1 евро на човек, на ден /таксата се заплаща на място в хотела/. Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 години - доплащане 5 лв. Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 70 години до 79 години - доплащане 10 лв. Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД "Алианц България", гр.София, бул.Княз Ал.Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55 За всички, които желаят да се възползват от застраховката „Отмяна на пътуване“, предлагаме 5 % отстъпка от тарифите на ЗАД „Алианц България“ АД. Разходи от личен характер и бакшиши. Допълнителни екскурзии

Условия за ранно записване:

В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по стандартните тарифи, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента.

 

Допълнителна информация:

Минимален брой за осъществяване на пътуването - 30 човека Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи - 7 дни преди отпътуване. Начин на плащане: 40 % депозит при записване, доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване.

Допълнителни екскурзии: ПОЛУДНЕВНИ ТУРОВЕ Цена – 12 евро на човек.

ДУРЪС – ТИРАНА – ДУРЪС Цена – 15 евро на човек

ЕДНОДНЕВНИ ТУРОВЕ: ДУРЪС – КРУЯ – ТИРАНА – ДУРЪС Цена - 20 евро на човек

 

ДУРЪС – АПОЛОНИЯ – ДУРЪС Цена - 18 евро на човек

Забележка:

Цените на екскурзиите са валидни при група от минимум 25 човека. Цените включват: Транспорт с климатизирани автобуси. Екскурзоводско обслужване по време на туровете. Цените не включват: Обяд по време на целодневните екскурзии и входни такси на посещаваните обекти. Входни такси: Дуръс Амфитеатър и Археологическия музей - 3.5 Euro, Круя Националния исторически музей - 2 Euro, Круя Етнографски музей - 2 Euro, Тирана Национален исторически музей - 2 Euro. Цена на обяд в Круя или Тирана – 9 Euro за тристепенно меню. Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат по време на пътуването.  
Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност