Почивка в Родопите – Хотел РОДОПСКИ ДОМ****

1
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Хотел РОДОПСКИ ДОМ е разположен сред хълмовете на величествената планина Родопи, в центъра на китното градче Чепеларе. 4- звездният хотел работи целогодишно и предоставя отлични възможности за зимни спортове, както и за здравословна почивка, турове по интереси, за провеждане на фирмени мероприятия и срещи.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: 98лв. – 50% = 49лв.
ВИП ваучера е за ЕДИН човек и включва:

Една нощувка в двойна стая 

Една закуска

Една вечеря

Ползване на вътрешен басейн

Сауна

Фитнес

Паркинг

Курортна такса

Хотел РОДОПСКИ ДОМ разполага с  29 двойни стаи, 19 двустайни и 3 тристайни апартамента. Двойните стаи са с балкон и разкриват прекрасна гледка към планината.. Разполагат с телефон, хладилник, сателитна телевизия, баня с вана. Стаите и апартаментите са с централно отопление. Апартаментите са с оборудван кухненски блок, всекидневна с камина, спалня, телефон, телевизор, хладилник, баня с вана.
Всяка сутрин в ресторанта на хотела се предлага закуска на блок маса. Предлагат се допълнителни услуги: транспорт до ски пистите, румсервиз, пране, гладене, екскурзии.
Wi-Fi в зоната на рецепция и безплатен паркинг са допълнителни удобства за гостите на хотела.

Релакс зоната на комплекса предлага: закрит плувен басейн, добре оборудвана фитнес зона, сауна, парна баня, джакузи, масажен център, козметични процедури за лице и тяло и фризьорски салон.
Хотелът разполага с футболно игрище с размери 30 м /50 м с изкуствена трева, подходящо за подготвителни лагери.