Ремонт на покриви – Качествени покриви

1
417
Добави коментар

» Всички необходими услуги под един покрив. Ние осигуряваме и управляваме всички необходими услуги за строителство, ремонтни и довършителни работи на покривните констукции. Клиентите на компанията могат да разчитат на надежден партньор за качествени решения и съпътстващите ги строителни ремонти за покриви на дома.

» Договаряне само с един изпълнител: Договарянето с множество доставчици на материали и различни изпълнители на разнообразни строителни дейности е непосилна задача за неспециалисти и често е свързана с неизяснени и непокрити отговорности, преразход на средства и материали и неизпълнени планове и срокове. Клиентите ни имат привилегията да се договарят само с един професионален изпълнител, който е оторизиран и отговорен за всички проектни дейности, срокове и бюджети и който управлява проекта от името на своя клиент.

» Работа по утвърдени етични принципи и стандарти. Мениджърите, служителите и под-изпълнителите на компанията са приели и спазват етични принципи за защита на интересите на своите клиентите и утвърдени стандарти за договаряне, съгласуване, изпълнение, приключване и предаване на своите ангажименти по строителни ремонти и довършителни работи.

» Коректно и точно изпълнение в рамките на договорен обхват, бюджет и срок. Мениджърите, служителите и под-изпълнителите ни разбират и приемат грижата за точно и коректното изпълнение в рамките на догорените обхват, бюджет и срок за доставка и изпълнение на строително-ремонтните дейности.

» Гаранция за добро изпълнение. За разлика от множеството знайни и незнайни баш-майстори, ние даваме на своите клиенти и партньори гаранции за добро изпълнение и носи своята морална и материална отговорност със застраховане на професионалните рискове и отстраняване на дефекти или некачествено изпълнение.

» Висококвалифициран технически персонал. Техническият персонал на компанията включва висококвалифицирани строители с богат и разностранен опит в областта на ремонтните и довършителните работи, инвестиционното строителство, техническата поддръжка на покривни конструкции.

» Опитен управленски екип. Управленският екип на компанията включва мениджъри с богат и разностранен регионален и международен опит в областта на строително-ремонтните дейности, управлението и поддръжката на недвижима собственост.