Екскурзии до екзотични дестинации | Ди Ес Турс

31
786
Добави коментар
DSTours
DSTours

Екипът на Ди Ес Турс  е специализиран в цялостната организация на индивидуални самолетни екскурзии до екзотични дестинации.

Подготовката на този вид пътуване е малко по-специфична, понеже включва преценка на допълнителни външни фактори, като: брой самолетни прекачвания, метеорологични условия по време на зададените от Вас дати, визови и медицински изисквания за конкретната дестинация, изисквания на местните власти към пътуващите и др.

Ние можем да се похвалим с доволни клиенти от успешно реализирани от нас индивидуални пътувания до много от най-интересните и далечни дестинации като: Мавриций, Сейшели, Малдиви, Виетнам, Тайланд, Сингапур, Малайзия, Куба, САЩ и др.

Предложенията ни за пътуване до тези далечни страни не са ограничени само до намиране на самолетен билет и хотелско настаняване, а включват също предлагането на допълнителни екскурзии и туристически услуги, с цел предоставяне на едно наистина НЕЗАБРАВИМО преживяване.

Поместените в сайта ни оферти са само малка част от това, което можем да Ви предложим.

Ако имате желание да пътувате до конкретна екзотична дестинация, моля свържете се с нас с удобни за Вас дати за пътуване и бюджет – ние ще свършим всичко останало.

 

Ние ценим Вашето време!