Статии за всички добави своята статия

2
Добави коментар
bga
bga

Стаята, в която готвим може да бъде в почти всеки нюанс от цветовата гама, за който се сещате, стига на вас да ви харесва.
За да е стилна и изискана кухнята, трябва да съобразите и синхронизирате материали и цветове. Пространството и размерите много определят и се влияят от цветовете на кухнята.
За да се избегне излишно стесняване на помещението или прекалена просторност, която всъщност никога не е излишна, то е добре да следвате нашите съвети.
Ние фирма „Борман Комерс“ имаме многогодишен опит в изграждане интериора на дома, офиси, магазини, хотели, зали и всичко, което се нуждае от поддръжка и обновление в сградите.
За малката кухня имайте в предвид, че светлите, нежните и топли нюанси много озаряват и отварят помещенията. За тъмните тонове помнете, че те подхождат само в големите помещения. Създавайте оптически уголемено пространство с цветове като бяло, бежово, сиво, прасковено, зелено и синьо. За обзавеждането на малка кухня е добре да залагате на изчистени линии и избягвайте шкафове с много орнаменти. Създава се усещане за пренасищане.
Цветовете в просторната кухня трябва да смели, ярки и дори тъмни. Тук са позволени всякакви комбинации, стига да не става кич.
Ако нямате достатъчно опит в играта с цветовете за интериора на кухнята или което и да е друго помещение се доверете на професионален дизайнер. Те ще ви насочат към адекватни съвети, цветови гами и тяхното използване. Превърнете вашата кухня в страхотна модерна и красива такава, но нека има индивидуализъм.
За кухните на „Борман Комерс“ само ще добавим, че по всяко време може да се допитате, разгледате и да направите своите заявки и поръчки. Моделите и съчетанията на цветовете са в богато многообразие, където ще намерите и вашата идеална кухня.