Родители искат оставката на Янка Такева :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,...

Родители искат оставката на Янка Такева :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,...

Родители искат оставката на председателя на Съюза на българските учители Янка Такева, съобщиха те пред Скандал. Тя заплаши, че учителите ще излязат на протест и няма да влязат в училищата и детските градини 40 дни.

Такева обвинява родителите, че записват учителите с бръмбари. "Това е недопустимо да ни плаши така. Янка Такева е един от виновниците за проблемите на образователната система. Тя е на този пост от 20 години и е несменяема.

Лидер на учителите трябва да бъде модерен и млад човек, а не такъв да си показва луксозните дрехи, прически и почивки пред медиите като Янка Такева. Тя се превърна синдиката в организация за усвояване на държавни и евро пари като зелените. Тя е учителският октопод. Не я е грижа за нашите деца и учители. Искаме нейната оставка", коментираха от родителската организация "Усмихни се с мен". Учителите и родителите трябва да работим заедно при проблемни деца, а не да ни плашат със снимки, допълват още те.


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност