Онлайн магазин за кокосови продукти | CocoShop

8
395
Добави коментар
cocoshopeu
cocoshopeu

Поздравления! Вие току-що попаднахте в единствения онлайн магазин за кокосови продукти, който съществува в България. Тук можете да намерите всичко със съдържание на кокос под абсолютно всякаква форма – това е истинският рай за всички любители на вълшебния хранителен и козметичен продукт.

Нашият магазин се занимава само и единствено с продажбата на негово величество – кокосът. Предлагаме само продукти с най-високо качество, които не може да намерите никъде другаде в страната.
От много време насам се стараем да предложим коректност в услугите и отношенията си към клиентите. Всеки кокосов продукт, закупен от нас, идва при Вас до 2 дни чрез ЕКОНТ, SPEEDY или куриер по желание. Може да вземете продукта и на място от нашия адрес. Артикулите на сайта ни са 100% БИО и органични и са тествани и сертифицирани за световния пазар.

Всъщност, нека обясним малко повече за полезните свойства на кокоса, както и за предимствата му като цяло.
Той притежава екзотичен и луксозен аромат, пренасящ Ви в тайнствените и така мечтани от всички южни острови. Има неутрален, но леко сладък и свеж вкус, подходящ особено за тропически ястия и десерти от всякакъв тип.

Освен това:

Той е изключително богат на антиоксиданти
Той не променя свойствата си при всякакви температури.
Увеличава възможността за прием на калция, калий и магнезий
Употребата на една супена лъжица дневно увеличава продължителността на живота и подмладява кожата.
Подобрява значително храносмилането ( при консумиране )
А това е само малка част от всичко, за което може да помогне той… заслужава си да притежавате който и да е продукт със съдържанието му.
Ние сме официален представител на марката „Paradise“ в Европейския съюз.