Dohod4e.bg – сайтът за фрийланс работа в България!

5
386
Добави коментар
7lifedesign
7lifedesign

Здравейте и добре дошли в Dohod4e.bg – сайтът за фрийланс работа в България!

За първи път потребителите ще имат възможност да публикуват напълно безплатно онлайн услуги извършвани от тях самите, като за тази работа ще получават възнаграждение от купувачите.

Регистрацията в сайта е напълно безплатна и услугата (работата) се доставя онлайн. При нас ще намерите разнообразни категории с услуги, от дизайн на лого и изработка на уеб сайт – до писане на блог статии, извършване на преводи на различни езици, писане на домашни и курсови работи, наемане на виртуален асистент, бизнес консултации и много други.

Ако имате умения, а досега не сте знаели как да ги монетизирате, в Dohod4e.bg вече имате тази възможност.

Основната мисия на сайта е много проста – да дадем на всеки един наш потребител без значение от неговата възраст, възможността да изкарва доходи от своите умения и знания. При това всичко да става бързо, лесно и удобно.

Тук не става въпрос за различни схеми от сорта на кликни тук, кликни там. Вашите приходи са основани на реално извършена работа от вас за реален купувач.

Разбира се сайтът има и друга страна, а именно купувачите в сайта. Целта ни е всеки един потребител, който има нужда от това да бъде свършено нещо и да оптимизира своя списък със задачи без значение какъв е бюджетът му, да може да направи това, намирайки и избирайки най-предпочитания от него продавач и неговата услуга.

За повече информация посетете линка: Какво е Dohod4e.bg и как работи.

Направете вашата безплатна регистрация сега и започнете да привличате клиенти и приходи.

Очакваме ви!

Поздрави,

Екипът на Dohod4e.bg